« Terug

Hoe kiest u kunstgras die goed bij uw tuin, balkon of andere ruimte past?

IMG_20190611_121211.jpg01 okt

U wilt graag kunstgras in uw tuin, op een speelveldje, op uw balkon of op de vloer van een vergaderruimte. Leuk! Maar hoe kiest u de juiste soort kunstgras? Er zijn een groot aantal soorten kunstgras op de markt. Wij geven u graag een paar tips om de soort te kiezen die het beste bij jou past.

Tip 1 - Kom langs om te kijken!

Om echt een goede keus te kunnen maken voor een soort kunstgras raad ik een gesprek aan. Kom een keer langs in de showroom in Alblasserdam, zodat u het kunstgras kan aanraken, erop kan staan en het van dichtbij kan bekijken. Ik geef u na een gesprek graag advies over de beste kunstgras-keuze voor jou. Maak meteen een afspraak.

Tip 2 - Waar komt het te liggen?

Voorafgaand aan het gesprek kunt u wel alvast over een aantal zaken nadenken, die de keuze makkelijker zullen maken. Vooral wanneer u nog nooit kunstgras hebt gehad kunt u nadenken over de plek waar het kunstgras gaat komen te liggen. Wilt u het bijvoorbeeld op een kinderspeelplaats leggen, waar er veel mensen overheen zullen lopen, of legt u het in uw tuin wat niet zo intensief gebruikt wordt? 

Tip 3 - Licht of donker?

Zo veel mensen, zo veel smaken. Bent u meer van het lichte gras of het donkere gras? Of wilt u liever paars of blauw kunstgras?

Tip 4 - Heeft u huisdieren?

Belangrijk om rekening mee te houden is de aanwezigheid van huisdieren. Welke huisdieren heeft u? Sommige soorten kunstgras zijn meer geschikt voor dieren dan anderen. 

Tip 5 - Lang of kort?

De sprieten tussen uw tenen, of liever korter kunstgras? Wanneer u kiest voor kort gras krijgt uw tuin een strakke uitstraling. U kiest weer voor langer kunstgras wanneer u een iets zachter gevoel onder uw blote voeten wilt hebben. 

Van mijn klanten hoor ik positieve reacties wanneer ze bij me op gesprek zijn geweest. Door mijn ervaring met kunstgras weet ik precies wat u nodig heeft. Bespaar uzelf onnodig veel zoekwerk! We helpen u graag bij uw keuze. 

Maak nu een afspraak.

« Terug

Scroll naar boven