« Terug

Budget kunstgras: Een typisch voorbeeld van 'alle waar is naar zijn geld'

leaves-1822976_1280.jpg08 jan

Of terwijl: Van iets goedkoops mag je geen topkwaliteit verwachten. Steeds vaker wordt er door verschillende bedrijven budget kunstgras aangeboden. Zij verzekeren de consument dat een goedkoper type kunstgras niet hoeft te betekenen dat er ingeleverd moet worden op kwaliteit. Maar is dat echt zo? Wij zijn geen voorstander van budget kunstgras en wij leggen u graag uit waarom.

Kenmerken van budget kunstgras

Kunstgras uitkiezen is iets anders dan het uitkiezen van een zak chips. Je kijkt niet alleen naar smaak, maar vooral naar het type ondergrond waarvoor je het wil aanschaffen. Wilt u een strook kunstgras op uw balkon? Dan heeft u een ander type nodig dan wanneer u het zou aanschaffen voor uw tuin. En ook binnen de 'balkon-categorie' zijn weer een hoop verschillende varianten. Zo kijk je naar de belastbaarheid, de echtheid en de zachtheid van het kunstgras. Kenmerkend aan budget kunstgras is dat je maar keuze hebt uit een beperkt aantal varianten. Lastig dus om uw aankoop geheel aan te passen op uw eigen wensen en behoeften. Een tweede kenmerk is dat de budget variant vaak alleen online te bestellen is. Het wordt geleverd en moet zelf worden gelegd. Tegen een toeslag zullen zij het wel zelf bij u aanleggen, maar dan valt het niet al lang niet meer onder de 'budget' categorie.

Het bestellen van budget kunstgras is net zoiets als het bestellen van een pakketje bij bol.com, je weet niet precies wat je krijgt.

Weet wat je krijgt

Het bestellen van budget kunstgras is net zoiets als het bestellen van een pakketje bij bol.com, je weet niet precies wat je krijgt. Je hebt het vooraf niet kunnen zien (behalve op een foto), voelen of ruiken. Dat maakt het een aankoop met wat meer risico. Bij ons kan dat wel. Wij beschikken over een showtuin waar u het kunstgras in het echt kunt ervaren. Ruim 25 soorten kunstgras waar u op kunt liggen, zitten, staan of zelfs rollen ;).

silver-and-gold-coins-128867.jpg

Meer geld inleggen? Dan zijn dit de voordelen

Natuurlijk heeft niet iedereen het budget om een duurdere variant kunstgras aan te schaffen. Daarom kan een budget variant voor veel mensen een goede uitkomst bieden. Maar heeft u dit geld wel? Wij zetten de voordelen op een rij om dan toch wat meer geld in te leggen.
  • Ruim assortiment, veel keuze
  • U weet precies wat u krijgt
  • Uw wensen en behoeften worden meegenomen
  • Het wordt voor u aangelegd

Persoonlijk advies? Kom langs!

Kom gezellig langs in onze showtuin! Wij adviseren graag en zorgen ervoor dat u met een grote glimlach onze winkel verlaat. Vragen? Neem gerust contact op. Wij zijn te bereiken op 078 - 647 2789

« Terug

Scroll naar boven