« Terug

Kunstgras aanschaffen: Let op deze 4 dingen!

iStock-1208496654.jpg29 mrt

Het is zover, je bent eruit. Je wil kunstgras aanschaffen. Maar door de 2994 soorten die tegenwoordig op de markt zijn, zie je door de bomen het bos niet meer. Geen zorgen, Kunstgrasdepot is daar om je te helpen! Hieronder lees je 4 dingen waar je op moet letten bij het kiezen en kopen van kunstgras. Lees snel verder!

Waar leg je het neer?

Heb je een grote of juist een kleine tuin? Leg je het neer op 5 hoog of is het voor je voortuin? Misschien heb je wel kinderen die gegarandeerd gaan banjeren op het gras. Kunstgrasdepot heeft verschillende soorten die voor allerlei toepassingen te gebruiken zijn. En gegarandeerd zit daar ook een mooi soort voor jou tussen! Ons kunstgras kan daarnaast in alle vormen en maten worden gelegd, waardoor het makkelijk is om elk stukje mee te pakken. Wij hebben het alvast wat makkelijker voor je gemaakt en de verschillende toepassingen onderverdeeld in ons menu. Dus wil je kunstgras aanleggen op je balkon, in je tuin of misschien wel binnen? Maak een keuze in het menu!

De kwaliteit

Misschien heb je al wat rondgekeken op internet en ben je uiteenlopende prijzen tegengekomen. Kunstgras is er in verschillende prijsklassen, van goedkopere tot duurdere varianten. Met sommige producten zit er weinig verschil in kwaliteit, maar bij kunstgras zeggen we maar al te graag 'alle waar is naar zijn geld'. Hoe weet je nu of je een kwalitatief hoogstaand soort voor je hebt? Het is belangrijk om te letten op de volgende punten:

  • Waar wordt het geproduceerd?
  • Wat is de samenstelling?
  • Is het duurzaam?
  • Is het veilig? (vraag naar testen die de veiligheid aantonen)
  • Wat is het gewicht?
  • Hoe ziet het eruit?

pexels-sart-face-672244.jpg

Voor wie?

Wie gaan er gebruik maken van het kunstgras? Waarschijnlijk jijzelf, maar misschien ook je kinderen en/of huisdieren? Kunstgras is namelijk héél leuk om op te spelen maar ook lekker om op te liggen! Let vooral op de verschillende eigenschappen van het gras, zoals de valdemping en of het niet schadelijk is voor huisdieren. Wij beschikken over speciaal kunstgras wat voor kinderen en/of dieren geschikt is. Meer informatie lees je in dit blog.

Balkon of dakterras gezellig maken

Woon je midden in de stad? In een flat? Of heb je een dakterras? Creëer een groene oase van rust! Let er wel op dat je op voor het leggen van het kunstgras een egale ondergrond hebt en dat het water goed kan weglopen. Een drainagemat of het gebruik van valdemping helpt hierbij.

« Terug

Scroll naar boven