« Terug

Kunstgras in 2021

IMG_0120.JPG28 jul

“Jij zou vanavond toch nog grasmaaien?” of Vind jij ook dat het gras er zo dor uitziet? zijn twee voorbeelden waarvoor kunstgras een mooie oplossing kan zijn. Met kunstgras weet jij zeker dat jij niet meer hoeft te maaien en het gras er het hele jaar door tiptop uitziet. Wat voor tuin je ook hebt; groot, klein, oplopend, aan het water, kunstgras is geschikt. Ook in 2021. Tip: Fleur je balkon of terras op met een kunstmatig grastapijt!

Groene touch

Ben jij niet zo van de planten en van het onderhoud, maar wil je wel graag een 'groene touch' geven aan je tuin of balkon? Bekijk dan eens of kunstgras een goede optie voor je is. Kunstgras hoef je namelijk niet te maaien, bemesten of te sproeien.

IMG_1043

Klein oppervlak

Heb je niet zo'n grote tuin? Of wil je bijvoorbeeld je voortuin of maar een klein oppervlak van je tuin aanpassen? Een klein stuk kunstgras geeft al snel een groot effect.

Nooit meer grasmaaien of onkruid trekken

Voordelen kunstgras

  • Het hele jaar door een groene tuin;
  • geen onkruid meer verwijderen;
  • een zwembad kun je de hele zomer laten staan;
  • bemesten of kalken is niet nodig;
  • nooit meer maaien;
  • het water loopt altijd weg.

Kunstgrasdepot_Dec2020_Linkedin_5

Coupons

Omdat wij niet graag dingen weggooien, houden wij regelmatig stukken kunstgras over. Hier maken wij coupons van en verkopen dit voor een mooi prijsje weer door aan een nieuwe klant. Dus nog steeds van hoge kwaliteit, maar met een nog mooiere prijs. Neem gerust contact met ons op voor de huidige couponvoorraad of kom langs in de winkel.

« Terug

Scroll naar boven