« Terug

De mogelijkheden van kunstgras zijn oneindig

kunstgrasdepot-de-mogelijkheden-van-kunstgras-zijn-oneindig-3.jpg03 jan

Kunstgrasdepot is in december 2014 opgericht door Reinier Verhoeven (20). Reinier vestigde zich met zijn onderneming in Alblasserdam. Hij staat alleen aan het roer, maar werkt samen met een vaste club mensen. Met gepaste trots vertelt Reinier waarom hij zich inmiddels een ware kunstgras specialist mag noemen.  

Kunstgras van goede kwaliteit

“Al voordat ik begon in de wereld van kunstgras, zag ik de enorme mogelijkheden die dit product te bieden had. Ik had het gevoel dat ik een gat in de markt had gevonden. Want kunstgras is voor veel mensen een tamelijk nieuw product. Waarmee ik niet wil beweren dat ze er nog nooit van gehoord hebben. Maar vaak weten ze niet op welke manier ze kunstgras toe kunnen passen. Dat is wat mijn werk zo leuk maakt, om mensen te vertellen wat kunstgras voor hen kan betekenen. De mogelijkheden zijn oneindig: kunstgras buiten, op kantoor, in de tuin en zelfs binnen. De kwaliteit van kunstgras is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Hierdoor is nepgras bijna niet meer te onderscheiden van echt gras.”

“Dat is wat mijn werk zo leuk maakt, om mensen te vertellen wat kunstgras voor hen kan betekenen. De mogelijkheden zijn oneindig: kunstgras buiten, op kantoor, in de tuin en zelfs binnen.”

Neem contact op

Door onderzoek een specialist

De jonge ondernemer verdiepte zich van tevoren enorm in het product. Reinier onderzocht wat de meerwaarde van kunstgras is ten opzichte van echt gras. En hij zocht uit waarin hij zichzelf zou kunnen onderscheiden van andere aanbieders. Uit zijn onderzoek bleek dat dit een aantal ogenschijnlijk simpele dingen waren, zoals het hebben van een goede winkel en goed personeel. Ogenschijnlijk simpele zaken, die niet altijd even vanzelfsprekend zijn. Voor Reinier echter wel. “Ik houd van praten, van het vertellen van verhalen. Vooral over een goed product waar ik volledig achter sta.”  

Duurzaam en sfeervol

Op de vraag waarom iemand kunstgras zou willen aanschaffen, geeft Reinier zonder na te denken antwoord: “Gras brengt sfeer met zich mee. Daarnaast is het zo dat tweeverdieners vandaag de dag weinig tijd hebben om een tuin met echt gras te onderhouden. Het voordeel van kunstgras is dan ook het gemak dat dit product met zich meebrengt. En het is duurzaam omdat het lang meegaat.”

Kunstgras kiezen

Zorg en aandacht

Reinier verkoopt met name kunstgras aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Dit zijn vooral hoveniers die met zijn kunstgras aan de slag gaan. Zij leggen het kunstgras met zorg en aandacht aan bij particulieren of bedrijven. “In de regio Rijnmond verkoop ik het meeste kunstgras.”  

Neem contact op

« Terug

Scroll naar boven