« Terug

Kunstgras in alle soorten, kleuren en maten

kustgrasdepot-kunstgras-in-alle-soorten-kleuren-en-maten-2.jpg31 jan

Kunstgrasdepot heeft een ruime proeftuin. Reinier vertelt dat hij wel vijfenveertig soorten kunstgras tentoon stelt in zijn showroom. Voor in de tuin, op het balkon, dakterras of sportveld. Er is zelfs kunstgras voor binnenshuis. Wil je liever wat meer kleur? Ook geen probleem. Reinier heeft kunstgras in alle kleuren van de regenboog.

Haal kleur in huis

Gekleurd kunstgras is in opmars, vertelt Reinier. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de kleuren in zilver, grijs, antraciet, zwart, wit, lime, turquoise, paars, zandkleurig, crème, bruin, rood, bordeaux rood en oranje. En dit is slechts een kleine greep uit het aanbod. Dan hebben we het niet eens over de toepassingen gehad, in huis, op het balkon of dakterras. Maar ook een schuur, veranda, blokhut of zelfs een kippenhok wordt bedekt met een bont gekleurd grastapijt. Bedenk een toepassing en Reinier zorgt voor een oplossing.

“Wil je liever wat meer kleur? Geen probleem! Kunstgrasdepot heeft kunstgras in alle kleuren van de regenboog.”

Kunstgras kiezen

Onderhoudsarm en slijtvast

Om met een open deur in huis te vallen: kunstgras wordt gemaakt van kunststof. Dat maakt het product duurzaam, onderhoudsarm en slijtvast. Het blijft moeiteloos jarenlang liggen, zonder kwaliteitsverlies. Daarom geeft Reinier ook zonder te knipperen een garantie van tien jaar mee bij aankoop van kunstgras bij Kunstgrasdepot. Kunstgras heeft ook geen water nodig, een wezenlijke besparing. En het hoeft niet bemest te worden, dat is wel zo milieuvriendelijk. Tot slot oefenen grillige Nederlandse weersomstandigheden geen enkele invloed uit op kunstgras.

Veiligheid eerst

Kunstgras is veilig. Sommige soorten kunstgras zijn vuurbestendig, of honderd procent kind- en diervriendelijk. Vraag dit na bij uw verkoper. Kunstgras wordt namelijk gemaakt van verschillende type kunststoffen die verschillen in mate van veiligheid. “Daarnaast hebben verschillende soorten kunstgras verschillende vormen, zoals de nagebootste grassprieten in c-vorm, de diamantvorm om op te tennissen, en de w-vorm voor voetbal. Elke vorm heeft een ander doel. Maar er zijn ook gewone rechte lijnen. Die zijn erg zacht en dus perfect voor spelende kinderen.”

Kunstgras kiezen

« Terug

Scroll naar boven