« Terug

Grastapijten in de tuin, op kantoor of binnenshuis

kunstgrasdepot-grastapijten-in-de-tuin-op-kantoor-of-binnenshuis-2.jpg28 mrt

Kunstgrasdepot heeft al een enorme reeks aan diverse opdrachten de revue zien passeren. Of dit nu in een tuin was, op kantoor of binnenshuis. Op vlakke ondergronden of hellingen. Niets is te gek. Maar wel altijd van de hoogste kwaliteit.

Kunstgras voor mens en dier

De mogelijkheden van een grastapijt zijn oneindig. Kunstgras in de tuin is een voor de hand liggende optie. Kunstgras op kantoor misschien iets minder en kunstgras binnen is helemaal een nieuw idee. Voor Kunstgrasdepot is echter niets te gek. Reinier vertelt over de diverse projecten die hij gedaan heeft: “Wat mij daarbij het meeste voldoening geeft? Tuinen die zichtbaar zijn opgeknapt, of die ineens kindvriendelijk zijn geworden. Of de hond en kat die liever buiten zijn omdat het gras zo lekker zacht ligt. Kunstgras is trouwens ook handig voor de eigenaar als er dan eens een ongelukje gebeurt, want dat kan gebeuren. Het is prettig als dat gemakkelijk is schoongemaakt. Wat me ook goed doet zijn sportvelden die ineens lang meegaan of vlaktes in de openbare ruimte die een groene uitstraling krijgen.”

“Het doet me altijd goed, als ik mensen een mooi stukje gras kan bezorgen waar ze tevreden over zijn.”

Kunstgras kiezen

Een bijzonder project

“Wat een bijzonder project was, was de aanleg van kunstgras bij een prachtige villa in Zuid-Frankrijk. In totaal leverden we daar ruim 72 vierkante meter aan kunstgras! Een behoorlijk werkje dat enorm veel voldoening geeft als je het resultaat ziet. Maar eigenlijk doet het me altijd goed, als ik mensen een mooi stukje gras kan bezorgen waar ze tevreden over zijn.”

Kunstgras voor sport en spel, binnenshuis of in de tuin

“Een grastapijt dat bedoeld is voor sport en spel moet voldoen aan specifieke eisen. Bij Kunstgrasdepot is ons assortiment aan sportkunstgras ruim. De kwaliteit is professioneel, de prijs aantrekkelijk. Maar ook de kunstgras in de tuin voldoet aan de hoogste eisen. Met als resultaat een schitterende groene grasmat. Ook voor buiten is er een uitgebreide kunstgrascollectie. Of daar nu kleur aan gegeven wordt of niet. Kleuren worden namelijk ook veel binnenshuis gebruikt, in elke denkbare tint. Maar je kunt hiermee ook een beursstand pimpen bijvoorbeeld. En vergeet de accessoires niet, die leveren wij ook. Die zijn nodig voor het voorbereiden, installeren en onderhouden van het nieuwe grastapijt.” Inmiddels kan Reinier zich een ware kunstgras specialist noemen.

Neem contact op

« Terug

Scroll naar boven