« Terug

Persoonlijk advies staat voorop

kustgrasdepot-persoonlijk-advies-staat-voorop-2.jpg23 mei

Persoonlijk advies aan klanten is voor Reinier enorm belangrijk. “Ik vind het mooi om mensen te adviseren. Mijn klanten vertel ik over hoe kunstgras gemaakt is, over hoe ze het kunnen gebruiken. Ook help ik ze om een keuze te maken in soort, er zijn vijfenveertig opties. Dat kan soms best een beetje overweldigend zijn.”

“Ik help klanten bij het maken van een keuze. Er zijn vijfenveertig soorten kunstgras. Dat kan soms best een beetje overweldigend zijn.”

Advies aan huis

“Omdat ik persoonlijk advies zo belangrijk vind, ga ik daar vrij ver in. We geven advies aan huis en nemen stalen mee zodat het kunstgras ervaren kan worden. Onze klanten zijn geen nummertjes.” Dus kunnen ze bij Kunstgrasdepot of thuis naar hartelust wikken en wegen als ze verschillende soorten kunstgras uitproberen, voelen en ruiken. “We meten de tuin ook op. Niet geheel onbelangrijk. Dat is best een nauwkeurig werkje wat gemakkelijk mis kan gaan.”

Neem contact op

Couponhal

In de kunstgras couponhal biedt Reinier restpartijen aan van kunstgras. In deze kunstgras outlet zijn restanten te vinden die niet beschadigd of gebruikt zijn. Het zijn kwalitatief hoogwaardige kunstgrastrestanten, groot of klein. Altijd voor de allerlaagste prijs. “Ik heb liever dat deze restanten goed terecht komen, dan dat ze worden weggegooid. Deze restanten komen rechtstreeks uit de fabriek en zijn overgebleven omdat er nieuwe collecties aan kwamen of omdat er sprake was van overproductie. Het zijn de laatste stukken van een rol kunstgras, die worden al verkocht vanaf 6,95 euro per vierkante meter! Grote kans dus dat klanten thuiskomen met een ideaal stukje kunstgras dat precies op hun kleine balkon of dakterras in de stad past. Of net in dat ene gekke hoekje.”

Kunstgras kiezen

« Terug

Scroll naar boven