« Terug

Kunstgras restanten

kunstgrasdepot-de-mogelijkheden-van-kunstgras-zijn-oneindig-2.jpg01 jun

Bij Kunstgrasdepot houden we niet van verspilling. Daarom verkopen we onze kunstgrasrestanten graag aan u. Dit zijn de laatste stukken van een rol kunstgras. Deze coupons zijn in allerlei verschillende maten verkrijgbaar tegen de allerlaagste prijs. Bent u op zoek naar uw ideale stuk kunstgras, maar vindt u de prijs doorgaans te hoog? Dan is een bezoek aan onze couponhal in Alblasserdam voor u een uitkomst.

Coupon

Als u bij kunstgrasdepot binnenstapt, kunt u direct doorlopen naar de couponhal. Daar liggen kunstgras restanten met diverse dichtheden, vezelhoogtes en breedtes. Hier zit de maat die u nodig heeft zeker bij. Verder zijn ze niet gebruikt of beschadigd, ze komen immers direct uit de fabriek. Vaak is er een coupon overgebleven doordat we een nieuwe collectie hebben, of te maken hebben met overproductie.

Neem contact op

Kunstgras restanten

Wij verkopen de kunstgrasrestanten vanaf slechts €6,95 per vierkante meter. Erg voordelig dus. U bent van harte welkom om onze couponhal te bezoeken. We willen graag dat deze overgebleven kwalitatief hoogwaardige stukken kunstgras op de juiste plek terecht komen. Namelijk: bij u in de tuin, op het balkon of uw terras. Tegenwoordig is het eveneens steeds normaler om kunstgras binnenshuis neer te leggen. Daar zijn kunstgras restanten ook zeer geschikt voor.     

“We willen graag dat deze overgebleven kwalitatief hoogwaardige stukken kunstgras op de juiste plek terecht komen.”

Kunstgras kiezen

Contact

Wilt u meer informatie over kunstgras restanten? Neem dan vooral contact met ons op. U kunt ook langskomen om uw ideale coupon te zoeken. We zijn van dinsdag tot en met vrijdag open. Onze deskundige medewerkers leiden u graag rond door de couponhal, zodat u gemakkelijker uw coupon kunt vinden. Zodra u deze heeft gevonden kunt u hem meenemen naar huis. Uw tuin, balkon of terras zal er een stuk gezelliger uitzien!

« Terug

Scroll naar boven