Goedkoop kunstgras?

Steeds vaker wordt er door verschillende bedrijven budget kunstgras aangeboden. De consument wordt er dan van verzekert dat een goedkoper type kunstgras niet hoeft te betekenen dat er ingeleverd moet worden op kwaliteit.

Maar is dit echt zo? Wij zijn geen voorstander van budget kunstgras en de online aankoop hiervan. De belangrijkste redenen hiervoor zetten we dan ook graag voor u op een rijtje.

Goedkoop kunstgras

Kenmerken van budget kunstgras

Het aanschaffen van kunstgras is niet iets wat u dagelijks doet. Met meerdere aspecten moet er rekening worden gehouden bij het aanschaffen van kunstgras. Online is er een groot aanbod te vinden op het gebied van kunstgras.

Bij het aanschaffen van kunstgras is het belangrijk om vooral naar het type ondergrond, waarvoor u het kunstgras wilt aanschaffen, te kijken. Wanneer u een strook kunstgras wilt voor op het balkon heeft u een ander type nodig dan wanneer u het zou aanschaffen voor uw tuin. Daarnaast zijn er binnen de ‘balkon-categorie’ weer een hoop verschillende varianten beschikbaar. Kenmerkend aan budget kunstgras is dat er maar keuze is uit een beperkt aantal varianten. Het is dan ook lastig om uw aankoop geheel aan te passen op uw eigen wensen en behoeften.

Een ander kenmerk is dat budget kunstgras vaak alleen online is te bestellen. Het wordt geleverd maar u zal zelf het gras in uw tuin moeten aanleggen. Tegen een toeslag zullen zij het zelf bij u aanleggen, maar dan valt het niet al te lang niet meer onder de ‘budget’ categorie.

Weet wat je krijgt

Het bestellen van kunstgras is net zoiets als het bestellen van een pakketje bij bol.com, wat je precies krijgt weet je niet. Je hebt het vooraf niet kunnen zien (behalve op een foto), voelen of ruiken. Dat maakt het een aankoop met wat meer risico.

Weten wat u koopt is bij een lange termijn investering als kunstgras belangrijk. In de showtuin van Kunstgrasdepot kunt u vele soorten kunstgras zien en voelen. Dat is bij online bestellen niet mogelijk. In de overdekte showtuin staan ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld. U mag er zelfs op lopen, liggen, zitten en rennen. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat die aansluit bij uw behoeftes.

Meer geld inleggen? Dan zijn dit de voordelen

Niet iedereen heeft het budget om een duurdere variant kunstgras aan te schaffen. Een budget variant kan dan ook voor veel mensen een goede uitkomst bieden. Maar beschikt u wel over een groter budget voor uw kunstgras? Dan zetten wij de voordelen graag voor u even op een rijtje waarom toch meer geld inleggen voordelen heeft:

  • Ruim assortiment, veel keuze
  • U weet precies wat u krijgt
  • Uw wensen en behoeften worden meegenomen
  • Het wordt voor u aangelegd

Aanlegservice

Bij het aanleggen van kunstgras komt veel kijken. Het is een karwei waarbij uiterst nauwkeurig te werk moet gaan. U kunt uw kunstgras aan laten leggen met de aanlegservice van Kunstgrasdepot. We hebben jarenlange ervaring met de aanleg van kunstgras. We beschikken over vakkennis en de juiste materialen. Als wij kunstgras komen aanleggen bent u er zeker van dat het strak én vast komt te liggen. Het snijverlies beperken we dan ook tot een minimum.

Persoonlijk advies

Het gebrek aan advies is een andere reden om kunstgras niet online te bestellen. Als Kunstgrasdepot vinden wij het persoonlijk advies aan onze klanten erg belangrijk. Het aanbod aan verschillende kunstgrassen kan best overweldigend zijn. We vertellen u dan ook graag hoe kunstgras gemaakt wordt en hoe het te gebruiken is. Korte lijnen staan voorop in de persoonlijke service van Kunstgrasdepot. Zo gebeurt de aanleg van kunstgras altijd door dezelfde hovenier.

Kom gezellig langs in onze showtuin! Vragen? Neem gerust contact op.

Terug naar overzicht