Grastapijt kopen?

Bent u op zoek naar een mooi en kwalitatief hoogwaardig grastapijt? Dan bent u bij Kunstgrasdepot aan het juiste adres. Het jonge en dynamische bedrijf levert u een 1e klas grastapijt.

De populariteit van een kunstgras grastapijt neemt snel toe en de tapijten zijn steeds vaker te zien buiten. Aan een grastapijt hangen vele voordelen, het is namelijk een erg praktisch materiaal, het ziet er verzorgd uit en de aanleg ervan is makkelijk.

Kunstgrasdepot heeft een breed assortiment aan ‘nepgras’ voor in de tuin, op het balkon / terras en zelfs voor op sportvelden. Bent u benieuwd welk grastapijt bij uw wensen past? Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres.

Grastapijt kopen - Grastapijt voor buiten

Grastapijt voor buiten: waar plaats u het?

Ons kunstgras voor buiten kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. U kunt een grastapijt onder andere voor de volgende doeleinden inzetten:

  • In de tuin: Geef uw tuin een luxe uitstraling en een natuurlijke look met een kunstgras tapijt. Met een grastapijt heeft u het hele jaar door een perfect gazon. Daarnaast is kunstgras erg duurzaam omdat het jarenlang dezelfde goede kwaliteit behoudt.
  • Op het balkon: Creëer een gezellige sfeer met een grastapijt in allerlei kleuren. Ook is het aanleggen van een kunstgras grastapijt op een dakterras mogelijk.
  • In de speeltuin: Met een kunstgras tapijt kunnen de kinderen het hele jaar door lekker buiten spelen op een veilige ondergrond. Het is mogelijk om shockpadplaten te laten plaatsen in combinatie met uw grastapijt. Dit zorgt ervoor dat de ondergrond verzacht en demping geeft als kinderen een val maken.
  • Op het sportveld: Kunstgrasdepot heeft allerlei grastapijten die perfect geschikt zijn als ondergrond voor uw sportveld. Zo hebben wij grastapijten voor onder andere een voetbalveld, een hockeyveld en een tennisveld.
  • Op evenementen of beurzen: Heeft u een evenement of een beurs waarbij u graag een professioneel ogend grastapijt wil? Kunstgrasdepot levert u een grastapijt voor buiten maar ook binnen, ongeacht de grootte die u nodig heeft. Naast het gebruikelijke kunstgrastapijt op de grond kunnen wij ook een grastapijt aan de muur bevestigen. Hiermee creëert u een gave en unieke beursstand die opvalt.

De voordelen van een grastapijt voor buiten

Een kunstgrastapijt biedt vele voordelen tegenover een normale grasmat. Het voornaamste voordeel van een grastapijt voor buiten is het comfort dat erbij komt kijken. U hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over het maaien en het bijhouden van uw gazon. U hoeft ook niet het gras te sproeien, hierdoor bespaart u ook water en kosten. Tevens is een kunstgras grastapijt weerbestendig, waardoor u er geen omkijken naar heeft. Zelfs niet als het regent of vriest! U ervaart hetzelfde gevoel als een normale grasmat maar dan zonder de nadelen te ervaren van het onderhoud. Houdt u van lang gras tussen uw tenen, of juist van kort, zacht gras? Alles is mogelijk, het hele jaar door groen gazon!

Een ander voordeel van een grastapijt van kunstgras is dat het voor allerlei toepassingen te gebruiken. Zowel voor op het balkon als op terrassen, sportvelden en evenementen is een grastapijt van kunstgras toepasbaar. Voor elke gelegenheid heeft Kunstgrasdepot wel een passend grastapijt.

Kunstgras is daarnaast in vele verschillende kleuren beschikbaar. U kunt dus alle kanten op met uw grastapijt. Zo kunt u kiezen voor een natuurlijke groene kleur of juist een rode, blauwe of zwarte kleur. Houdt u van een strak design en een moderne look-and-feel? Wellicht past lichtgrijs kunstgras dan het beste bij u.

Ook is het mogelijk om een anti-slip grastapijt aan te schaffen, bijvoorbeeld voor op uw balkon of dakterras. Dit geeft extra veiligheid én het is duurzaam. Door de noppen onder het tapijt blijft het namelijk liggen zoals het geplaatst is. Hierdoor zal het tapijt voor zeer lange tijd voldoen aan uw wensen en hoeft u ook geen nieuw tapijt aan te schaffen. Daarnaast kunt u veilig uw meubilair erop plaatsen of kinderen op het tapijt laten spelen.

Grastapijt voor buiten - Grastapijt kopen

Waarom een grastapijt van Kunstgrasdepot?

Als u uw grastapijt laat leggen door Kunstgrasdepot, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Wij beschikken over het grootste, beste en scherpst geprijsde assortiment dat u zich maar kunt wensen. Het kunstgras is bijna niet van echt gras te onderscheiden.

We leveren meer dan twintig soorten kunstgras, er zal dus altijd wel een tapijt voor u tussen zitten dat precies naar uw wensen is. Ook hebben we regelmatig aanbiedingen, dus houdt onze website goed in de gaten.

Bovendien staan wij niet alleen voor 1e klas grastapijt, maar ook voor 1e klas service. Wij geven u dan ook graag persoonlijk advies aan huis. Ook leveren wij professionele legservice wanneer u voor een grastapijt van ons kiest. De levering van het grastapijt is zeer snel. Binnen 3 werkdagen is de bestelling bij u in huis. Voorradig kunstgras kunt u direct meenemen.

Showtuin grastapijt

Bent u al nieuwsgierig naar ons assortiment van grastapijt? U bent van harte welkom om langs te komen in onze showtuin in Alblasserdam. Hier kunt u de verschillende grastapijt kleuren en soorten bekijken en vergelijken. Zo krijgt u een goed beeld van ons kunstgras en ons grastapijt-assortiment. Wij bieden ook diverse mogelijkheden betreft het leggen van kunstgras.

 

Terug naar overzicht
Vakantiesluiting!

 

Van 27 juli tot en met 4 augustus zijn wij i.v.m. vakantie gesloten.

 

Vrijdag 5 augustus zijn wij weer geopend!