Grastapijt kopen?

Bent u op zoek naar een mooi en kwalitatief hoogwaardig grastapijt? Dan bent u bij Kunstgrasdepot aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van een 1e klas grastapijt.

De populariteit van een kunstgras grastapijt neemt snel toe en de tapijten zijn steeds vaker te zien buiten. Aan een grastapijt hangen vele voordelen in vergelijking met natuurlijk gras. Het is namelijk gemaakt van erg praktisch materiaal, het ziet er verzorgd uit en de aanleg ervan is makkelijk. Niet gek dat vele mensen kunstgras kopen!

Kunstgrasdepot heeft een breed assortiment aan ‘nepgras’ voor in de tuin, op het balkon / terras en zelfs voor op sportvelden. Bent u benieuwd welk grastapijt en soort materiaal bij uw wensen past? Bij Kunstgrasdepot bent u aan het juiste adres.

Grastapijt kopen - Grastapijt voor buiten

Grastapijt voor buiten: waar plaats u het?

Ons kunstgras voor buiten kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. U kunt een grastapijt onder andere voor de volgende doeleinden inzetten:

 • In de tuin: Geef uw tuin een luxe look en een natuurlijke uitstraling met een kunstgras tapijt. Met een grastapijt heeft u het hele jaar door een perfect gazon. Daarnaast is kunstgras erg duurzaam omdat het jarenlang dezelfde goede kwaliteit behoudt.
 • Op het balkon: Creëer een gezellige sfeer met een grastapijt in allerlei kleuren. Ook is het aanleggen van een kunstgras grastapijt op een dakterras mogelijk.
 • In de speeltuin: Met een goed kunstgras tapijt kunnen de kinderen het hele jaar door lekker buiten spelen op een veilige ondergrond. Het is mogelijk om shockpadplaten te laten plaatsen in combinatie met uw grastapijt. Dit zorgt ervoor dat de ondergrond verzacht en demping geeft als kinderen een val maken.
 • Op het sportveld: Kunstgrasdepot heeft allerlei grastapijten die perfect geschikt zijn als ondergrond voor uw sportveld. Zo hebben wij grastapijten voor onder andere een voetbalveld, een hockeyveld en een tennisveld.
 • Op evenementen of beurzen: Heeft u een evenement of een beurs waarbij u graag een professioneel ogend grastapijt wil? Kunstgrasdepot levert u een grastapijt voor buiten maar ook binnen, ongeacht de grootte die u nodig heeft. Naast het gebruikelijke kunstgrastapijt op de grond kunnen wij ook een grastapijt aan de muur bevestigen. Hiermee creëert u een gave en unieke beursstand die opvalt.

De voordelen van een grastapijt voor buiten

Een kunstgrastapijt biedt vele voordelen tegenover een normale grasmat. Het voornaamste voordeel van een grastapijt voor buiten is het comfort dat erbij komt kijken. U hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over het maaien en het bijhouden van uw gazon. U hoeft het gras ook niet te sproeien, hierdoor bespaart u water en kosten. Tevens is een kunstgras grastapijt weerbestendig, waardoor u er geen omkijken naar heeft. Zelfs niet als het regent of vriest! U ervaart hetzelfde gevoel als bij een normale grasmat, maar dan zonder de nadelen te ervaren van het onderhoud. Houdt u van lang gras tussen uw tenen, of juist van kort, zacht gras? Alles is mogelijk! Het hele jaar door een prachtig groen gazon!

Een ander voordeel van een grastapijt van kunstgras is dat het voor allerlei toepassingen te gebruiken. Zowel voor op het balkon als op terrassen, sportvelden en evenementen is een grastapijt van kunstgras toepasbaar. Voor elke gelegenheid heeft Kunstgrasdepot wel een passend grastapijt.

Kunstgras is daarnaast in vele verschillende kleuren beschikbaar. U kunt dus alle kanten op met uw grastapijt. Zo kunt u kiezen voor een natuurlijke groene kleur of juist een rode, blauwe of zwarte kleur. Houdt u van een strak design en een moderne look-and-feel? Wellicht past lichtgrijs kunstgras dan het beste bij u.

Ook is het mogelijk om een anti-slip grastapijt aan te schaffen, bijvoorbeeld voor op uw balkon of dakterras. Dit geeft extra veiligheid én het is duurzaam. Door de noppen onder het tapijt blijft het namelijk liggen zoals het geplaatst is. Hierdoor zal het tapijt voor zeer lange tijd voldoen aan uw wensen en hoeft u ook geen nieuw tapijt aan te schaffen. Daarnaast kunt u veilig uw meubilair erop plaatsen of kinderen op het tapijt laten spelen.

Uw grastapijt aanleggen!

U heeft het perfecte grastapijt voor uw situatie gevonden. En nu? Het is tijd om het kunstgras aan te leggen. Dit kunt u zelf doen of laten uitvoeren door een professional. U kunt bij Kunstgrasdepot gebruik maken van onze aanlegservice. Wij zullen u van A tot Z ontzorgen.

Nauwkeurigheid is zeer belangrijk bij het leggen van kunstgras. Het is namelijk echt precisie werk. Wij kunnen dit als geen ander! Laat uw kunstgras aanleggen door de specialisten van Kunstgrasdepot en geniet van de volgende voordelen:

 • Uw kunstgras komt strak te liggen, zonder kuilen en putten.
 • De vezels van uw kunstgras blijven onbeschadigd tijdens het snijden.
 • Een uitstekende waterdoorlaatbaarheid.
 • De kans op onkruid is nihil.
 • Het snijverlies wordt tot een minimum beperkt.
 • De vleugels staan dezelfde kant op.
 • De mat blijft altijd goed vast liggen.

Een grastapijt kopen en laten aanleggen doet u bij Kunstgrasdepot!

Onderhouden van kunstgras

Door uw grastapijt voor buiten goed te onderhouden heeft deze een langere levensduur. Het onderhouden van uw grastapijt kan gemakkelijk met de volgende tips:

 • Gebruik een hark, bladblazer of een bladzuiger om de bladeren en takken van uw grastapijt te verwijderen. Door de bladeren en takken gauw te verwijderen voorkomt u dat het tuinafval gaat composteren. Daarnaast geeft u zaadjes weinig kans om te ontkiemen.
 • Verwijder onkruid, mos en algen zo gauw mogelijk. Voorkomen is beter dan genezen: door het gebruik van een goede ondergrond en drainage kunt u de groei van onkruid en algen grotendeels voorkomen.
 • Verwijder de uitwerpselen van honden, katten, vogels, egels, et cetera zo gauw mogelijk. Spoel de bevuilde plek vervolgens na met lauwwarm water.
 • Voorkom verf, zuur of lijm vlekken. Zorg dat dergelijke middelen ver uit de buurt van uw grastapijt blijven.
 • Maak eens in de 2 tot 4 jaar gebruik van instrooizand. Instrooizand zorgt ervoor dat de sprieten van uw kunstgrastapijt goed overeind blijven staan. Daarnaast zorgt het gewicht van het instrooizand ervoor dat uw kunstgrastapijt goed op zijn plek blijft.
 • Veeg uw kunstgrastapijt meerdere maal per jaar goed op tegen de vleug in. Dit zorgt ervoor dat de vezels weer rechtop staan na intensief gebruik.
Grastapijt voor buiten - Grastapijt kopen

Waarom een grastapijt van Kunstgrasdepot?

Als u uw grastapijt laat leggen door Kunstgrasdepot, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Wij beschikken over het grootste, beste en scherpst geprijsde assortiment dat u zich maar kunt wensen. Het kunstgras is bijna niet van echt gras te onderscheiden.

We leveren meer dan twintig verschillende soorten kunstgras, er zal dus altijd wel een tapijt voor u tussen zitten dat precies naar uw wensen is. Ook hebben we regelmatig aanbiedingen, dus houdt onze website goed in de gaten.

Bovendien staan wij niet alleen voor 1e klas grastapijt, maar ook voor 1e klas service. Wij geven u dan ook graag persoonlijk advies aan huis. Ook leveren wij professionele legservice wanneer u voor een grastapijt van ons kiest. De levering van het grastapijt is zeer snel. Binnen 3 werkdagen is de bestelling bij u in huis. Voorradig kunstgras kunt u direct meenemen.

Showtuin grastapijt

Bent u al nieuwsgierig naar ons assortiment van grastapijt? U bent van harte welkom om langs te komen in onze showtuin in Alblasserdam. Hier kunt u de verschillende grastapijt kleuren en soorten bekijken en vergelijken. Zo krijgt u een goed beeld van ons kunstgras en ons grastapijt-assortiment. Wij bieden ook diverse mogelijkheden betreft het leggen van kunstgras.

 

Terug naar overzicht