Hoe ziet het kunstgrasproces eruit?

Wilt u dat uw kunstgrasmat in één keer goed komt te liggen en heeft u geen tijd of mogelijkheid dit zelf te doen? Kunstgras laten aanleggen is ook een optie. Bij Kunstgrasdepot kunnen we u van A tot Z ontzorgen. Het enige wat u nog hoeft te doen is te genieten van uw mooie, groene grastapijt. “Wij hebben bij vele klanten een grasmat mogen aanleggen. Voor ons is dat routinewerk. We beschikken over vakkennis en de juiste materialen waardoor het kunstgras goed blijft liggen”, aldus kunstgrasspecialist Reinier Verhoeven.

Hoe ziet het kunstgrasproces eruit

Kunstgras laten aanleggen

Door heel Nederland verzorgen we aanlegservice. Deze service is maatwerk. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het gazon en de werkzaamheden die u aanvraagt, denk aan: het uitgraven van een trampoline, het straatwerk, et cetera. Aangezien we samenwerken met een ervaren hovenier kunt u al deze zaken aan ons overlaten. Onze bezorgservice is overigens altijd gratis.

“Wij vinden het belangrijk om een kunstgras vraagbaak te zijn voor onze klanten.”

Er komt veel kijken bij de aanleg van kunstgras. Het is een karwei waarbij we uiterst nauwkeurig te werk moeten gaan. Als wij uw kunstgras komen aanleggen kunt u er zeker van zijn:

  • dat het strak komt te liggen, zonder kuilen en putten;
  • dat bij het snijden de vezels onbeschadigd blijven;
  • dat de waterdoorlaatbaarheid uitstekend is;
  • dat de kans op onkruid vrijwel nihil is;
  • dat snijverlies tot een minimum wordt beperkt;
  • dat de vleugen dezelfde kant op staan;
  • dat de mat altijd goed vast blijft liggen.

Kunstgras vraagbaak

Reinier: “Wij vinden het belangrijk om een kunstgras vraagbaak te zijn voor onze klanten. Ze kunnen altijd bij ons terecht met hun vragen. Zijn ze van plan het zelf aan te leggen? Dan geven we hen graag persoonlijk advies. Vragen over het kunstgras onderhoud beantwoorden we ook altijd. We streven ernaar dat onze klanten blij en tevreden kunnen zijn met hun grastapijt.” Wilt u ons persoonlijk ontmoeten? Onze showroom is van dinsdag tot en met zaterdag open. Kom vooral langs om kennis te maken en de grote diversiteit aan kunstgrassoorten te ervaren.

Terug naar overzicht