Welk kunstgras lijkt net echt?

U kiest wellicht voor kunstgras omdat het eenvoudig te onderhouden is en er altijd mooi uit ziet. Dan wilt u natuurlijk niet dat het gras er nep uit ziet. Wij leveren kunstgras dat bijna niet te onderscheiden is van natuurlijk gras.

Om uw gazon er zo ‘echt’ mogelijk uit te laten zien hebben we verschillende opties. Zo kunt u naar de kleur en naar de lengte van het kunstgras kijken.

Kunstgras net echt

Welke kleur kiest u?

Binnen de vele verschillende soorten kunstgras zijn veel kleuropties:

  • Lichtgroen
  • Donkergroen
  • Felle kleuren, zoals blauw, geel, rood, roze, paars
  • Donkere kleuren, zoals zwart, bruin, zilver/grijs

Wanneer u kunstgras wilt (laten) leggen dat net echt lijkt, raden wij vaak een soort aan waarin verschillende kleuren groen zitten. Door de mix van licht- en donker groene sprieten ziet het kunstgras er meer realistisch uit.

Maakt het u niet uit of het kunstgras er ‘echt’ uit ziet? Wellicht is het dan leuk om voor een kleur te gaan die bij uw huisinrichting past. Een zilver/grijze mat kan erg strak staan op het balkon! Of kies voor een gezellige, felle kleur voor de speelplek van je kinderen.

Hoe lang gras?

Zowel langer als korter kunstgras kan zorgen voor een realistische uitstraling. Bij kort gras ziet het gazon eruit alsof het net strak gemaaid is. Bij langer gras ziet je tuin of balkon er een stuk wilder uit.

Kom langs in de showroom

Kom alle kleuren en lengtes bekijken in onze showroom!

Terug naar overzicht