Met deze tips gaat uw kunstgras langer mee

Een optimale installatie en correct onderhoud spelen een cruciale rol bij het verlengen van de levensduur van uw kunstgras. Hieronder geven wij u een aantal tips waarmee u de levensduur van uw kunstgras mat kunt verlengen.

  1. Het is van belang om de ondergrond nauwkeurig te egaliseren en het kunstgras op de juiste wijze te bevestigen aan de ondergrond.
  2. Regelmatig borstelen van het kunstgras kan de levensduur verlengen en zorgt voor een fraaie uitstraling.
  3. Het is raadzaam om bladeren en afval regelmatig te verwijderen. Als deze te lang blijven liggen, kunnen de kunstgrassprieten platgedrukt worden. Dit laat het kunstgras er minder mooi uit zien.
  4. Het is verstandig zaden, pitten en mos te verwijderen om de kans op ontkiemen te voorkomen.

Geïnteresseerd?

Klanten kunnen altijd bij ons terecht voor waardevolle adviezen. Wij van Kunstgrasdepot beschikken over uitgebreide kennis van wat wel en niet goed is betreft kunstgras en hechten grote waarde aan dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun kunstgrasveld. Is uw kunstgras aan vervanging toe of bent u geïnteresseerd in een kunstgrasveld?

Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te begeleiden bij het vinden van het perfecte kunstgras. Waar wacht u nog op? De toekomst van uw kunstgras gazon begint hier in onze showroom.

Terug naar overzicht