Waarom kunstgras kopen?

Wilt u een groene tuin die weinig onderhoud vergt? Kunstgras kopen is de oplossing. Kom naar de showroom van Kunstgrasdepot en laat u inspireren in onze proeftuin met diverse soorten kunstgras. Zo zijn er soorten voor op het balkon, voor sportvelden of gekleurd kunstgras voor bedrijfsstands. Met onze bezorg- en aanlegservice wordt het kunstgras op maat door professionals aangelegd.

U bent op zoek naar kunstgras en weet na het zien van zoveel soorten niet welk kunstgras het beste is voor uw tuin, balkon of sportveld? Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasdepot. In onze showroom regelt u kunstgras van A tot Z; van de sprietlengte tot de precieze kleur. Bent u op zoek naar kunstgras, maar u aarzelt vanwege de prijs? Kom dan naar onze Couponhal. Hier liggen kunstgrasrestanten voor de allerlaagste prijs. Kwalitatief hoogwaardig; van zowel grote maten als kleine maten.

Waarom kunstgras

Kunstgras kopen

Kom naar onze showroom als u kunstgras kopen wilt. In onze proeftuin kunt u de diverse soorten kunstgras bekijken en ziet u de structuur van de vezels. Met eigen ogen kunt u de kleur beter beoordelen dan vanaf een computer- of telefoonscherm. In de showroom van Kunstgrasdepot ervaart u hoe het voelt om over kunstgras te lopen. Onze medewerkers geven u vrijblijvend advies. Zij vertellen u welk soort kunstgras het beste aansluit bij uw wensen en welke accessoires er nodig zijn voor het aanleggen van kunstgras.

Ruim assortiment

In onze showroom kunt u de verschillende soorten kunstgras ruiken, zien en voelen. Wij hebben vijfenveertig soorten kunstgras in ons assortiment. Niet elke kunstgrasmat is hetzelfde. Om u een idee te geven hoe het kunstgras er bij u thuis bij ligt, is er onze proeftuin. Kunstgras kopen? Minimaal acht soorten hebben wij op voorraad. Als u wilt kunnen wij het direct op maat maken, waardoor u het al mee kunt nemen naar huis.

Kunstgras kopen: bezorg en aanlegservice

Zelf kunstgras aanleggen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Dat is het voor ons wel. Wij werken samen met een ervaren hovenier bij u in de buurt. Daardoor kan Kunstgrasdepot in heel Nederland aanlegservice bieden. Kunstgras aanleggen is maatwerk. De hoveniers houden het snijverlies tot een minimum beperkt en beschadigen het kunstgras niet. Kunstgras kopen, laten bezorgen en aanleggen? Onze bezorgservice is altijd gratis. De kosten van de aanlegservice is van de oppervlakte afhankelijk en van eventuele andere werkzaamheden. Denk hierbij aan straatwerk, of het uitgraven van een trampoline.

Wilt u kunstgras kopen? Kom vrijblijvend naar de showroom van Kunstgrasdepot in Alblasserdam. Bekijk onze openingstijden of maak een afspraak. Kunstgrasdepot is een jong en dynamisch bedrijf. Sinds 2014 in- en verkopen wij eersteklas kunstgras aan consumenten, bedrijven en verenigingen. In onze couponhal vindt u restpartijen van verschillende soorten en maten kunstgras. Door de afwijkende maten en hoeveelheden zijn ze zeer aantrekkelijk geprijsd.

Terug naar overzicht