Kosten kunstgras

De kunstgras prijs is afhankelijk van het materiaal en de kwaliteit van de kunstgrasmat. Kunstgrasmatten verschillen in hoogte, stevigheid en dichtheid van het gras. Dit heeft te maken met het kunststoftype waarvan het kunstgras gemaakt is. Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat de kosten van kunstgras toenemen naarmate het zachter aanvoelt, meer op echt gras lijkt en meer grassprieten per vierkante meter heeft.

Het belangrijkste is dat u investeert in kunstgras dat bij u en uw situatie past. Voorkom dat u verdwaald in alle verschillende soorten kunstgras. Wij nodigen u graag uit in onze overdekte showtuin om u meer te informeren. Wij adviseren u graag over onze kunstgrasmatten. Hier kunt u alle soorten kunstgras bekijken en komen we samen tot het type kunstgras dat het meest geschikt is voor uw situatie.

Kunstgras aanleggen

Het is mogelijk om te besparen op kosten door zelf kunstgras aan te leggen. Zorg er dan voor dat de ondergrond behalve waterdoorlatend en onkruid werend, ook mooi egaal en stevig is. Zonder goede ondergrond kan het kunstgras verzakken of ontstaan er eerder kuilen en putten.

Wanneer u voor kunstgras kiest ter vervanging van natuurlijk gras, dan moet u eerst het oude gras verwijderen. Wanneer u voor kunstgras kiest ter vervanging van een terras, dan hoeft deze niet in alle gevallen verwijderd te worden. Bovenop de tegels kan een laag ondergrond geplaatst worden. Houd er wel rekening mee dat het kunstgras een stuk hoger komt te liggen dan het oude terras.

Het aanleggen van kunstgras is precisie werk en vergt veel nauwkeurigheid. Wilt u er zeker van zijn dat het kunstgras goed aangelegd wordt? Laat uw kunstgras dan aanleggen door Kunstgrasdepot. Wij hebben onze eigen aanleg- en bezorgservice. Als wij uw kunstgras aanleggen, heeft u de garantie dat het strak komt te liggen, zonder kuilen en putten. Wij zorgen dat de vezels onbeschadigd blijven bij het snijden en beperken het snijverlies tot een minimum. Hierdoor lopen de kosten niet onnodig op.

Kosten kunstgras - Kunstgras prijs

Couponhal: de scherpte prijs

Voor de scherpte prijs kijkt u in onze couponhal. Hier liggen kunstgrasrestanten in zowel grote als kleine maten. Wij hebben liever dat deze restanten goed terecht komen, dan dat wij ze ongebruikt weggooien. De kunstgrasrestanten komen rechtstreeks uit de fabriek. Daarnaast zijn ze niet gebruikt of beschadigd. De kunstgras prijzen van deze kunstgrasrestanten zijn enorm scherp geprijsd. Voor bijna elk budget heeft Kunstgrasdepot een oplossing!

Wilt u meer informatie over de kunstgras prijs van ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk de diverse kunstgrassoorten in onze showroom. In de ruime proeftuin kunt u het kunstgras zien, ruiken en voelen. Hopelijk tot snel bij Kunstgrasdepot!

Terug naar overzicht