Gekleurd Kunstgras

uniek en trendy

Wilt u uw tuin of beursstand pimpen met trendy gekleurd kunstgras? Bent u uitgekeken op de gebruikelijke groene grasmatten?

Dan zijn de speciale ‘kunstgras kleuren’ van Kunstgrasdepot echt iets voor u! Onze collectie gekleurd kunstgras is verkrijgbaar in bijna alle kleuren.

En dat tegen superscherpe prijzen én een hoog kwaliteitsniveau. Dus waar wacht u nog op? Het is allemaal mogelijk!

Gekleurd kunstgras - Header

Assortiment

Toepassing
Eigenschappen
Echtheid
Zachtheid
Grashoogte
tot milimeter
Geschikt voor
Prijs per m2

Diverse soorten gekleurd kunstgras

Kunstgrasdepot heeft verschillende kleuren kunstgras in het assortiment. Het verschil tussen de soorten gekleurd kunstgras zit in de vezelhoogte en het aantal steken per vierkante meter.

Alle verschillende soorten gekleurd kunstgras zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar: zwart, rood, grijs, wit, blauw, roze kunstgras. Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod. De mogelijkheden zijn eindeloos, we hebben voor iedere toepassing de perfecte kleur. Gekleurd kunstgras kun je toepassen in huis, op het balkon, op het dakterras, aan de muur of een beursstand. Maar ook een schuur, veranda, blokhut of zelfs een kippenhok kan bedekt worden met een bont gekleurd grastapijt. Gekleurd kunstgras zorgt voor een echte eyecatcher. Bij Kunstgrasdepot is niets te gek!

Gekleurd kunstgras - Divers

Onderhoudsarme en slijtvaste kunstgras kleuren

Om met een open deur in huis te vallen: kunstgras is gemaakt van kunststof. Dat maakt kunstgras een duurzaam, onderhoudsarm en slijtvast product. Kunstgras blijft moeiteloos jarenlang liggen zonder kwaliteit te verliezen. Zelfs het grillige Nederlandse weer oefent geen enkele invloed uit op onze kunstgras tapijten. Om die redenen geeft Kunstgrasdepot altijd 10 jaar garantie bij aankoop.

Daarnaast heeft kunstgras geen water nodig, een wezenlijke besparing. U hoeft ook niet in de weer met kunstmest, kunstgras hoeft namelijk niet bemest te worden. Wel zo milieuvriendelijk!

Gekleurd kunstgras: ondergrond

Een voordeel ten opzichte van andere vloerbedekking is dat kunstgras waterdoorlatend is. Zorg bij de aanleg dat het regenwater goed weg kan lopen. Hierbij is een juiste ondergrond van groot belang.

In de tuin of op het sportveld adviseren wij om voor brekerzand te kiezen. Brekerzand laat makkelijk water door. Bij het gebruik van aarde is de kans groot dat onkruid en mos door het kunstgras heen groeit. Daarnaast kunnen er kuilen ontstaan door het inklinken van de aarde. Op het balkon of dakterras raden wij een shockpad aan als ondergrond. Deze drainagemat zorgt voor meer ventilatie onder het kunstgras, maar ook voor een goede valdemping.

Wilt u meer informatie over gekleurd kunstgras? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze overdekte showtuin. Hier kunt u ons assortiment met diverse kleuren kunstgras in het echt bekijken en voelen. U bent van harte welkom bij Kunstgrasdepot in Alblasserdam. Hopelijk tot snel!

Kunstgras kleuren - Achtergrond Afbeelding

Veelgestelde vragen

Waar kan ik goedkoop kunstgras vinden?

Ons assortiment bestaat uit kunstgras in elke prijsklasse. Bepaal uw prijs en wensen, dan adviseren wij u graag over de best bijpassende soorten.

Naast ons gewone aanbod, hebben wij ook aanbiedingen en restanten. Zo kunt u hoge kwaliteit kunstgras aanschaffen tegen een lage prijs.

Wat is een goede ondergrond voor kunstgras?

De beste ondergrond voor kunstgras is brekerzand. Dit voldoet namelijk aan alle gewenste eigenschappen:

- Egaal en stevig
- Waterdoorlatend
- Onkruid werend

Lees hier meer over een goede kunstgras ondergrond.

Welk kunstgras moet ik kopen?

Bij iedere tuin en persoon past een ander soort kunstgras. Dient het bijvoorbeeld geschikt te zijn voor dieren of kinderen? Of wilt u een soort die extra zacht aanvoelt? We hebben voor iedereen een passende oplossing.

Kom gerust eens bij ons langs in de showtuin. Hier kunt u het gras ervaren en adviseren wij u over welk type past bij uw situatie.

Wat kost het om kunstgras aan te laten leggen?

Wij hebben diverse aanleg mogelijkheden. De prijs hangt af van het aantal m2 en de werkzaamheden die nodig zijn.

Bekijk hier onze legservice met prijzen.

Wat zijn de voordelen van kunstgras?

De grootste voordelen van kunstgras zijn:

- Altijd een mooie groene tuin
- Onderhoudsvriendelijk
- Lange levensduur

Lees hier meer over de voordelen.