Blauw kunstgras als vloerbedekking: creatief en mooi

Bent u uitgekeken op uw huidige vloerbedekking en toe aan iets nieuws? Dan is blauw kunstgras misschien iets voor u.

Tegenwoordig is kunstgras in een andere kleur dan groen een echte trend. En terecht: het is verrassend, stijlvol en gemakkelijk in het onderhoud. Met blauw siergras tovert u een woning, terras of beursstand om tot een inspirerende ruimte waar mensen graag verblijven.

Blauw kunstgras - header

Blauw kunstgras voor een rustgevende sfeer

De kleur blauw heeft doorgaans een rustgevend effect en zorgt voor een ontspannen sfeer. We associëren deze kleur namelijk met de oceaan of de lucht. Blauw kunstgras is daarom bijvoorbeeld geschikt om toe te passen in de wachtruimte bij de tandarts, een ruimte waar mensen rustig met elkaar willen praten of een relaxroom in een spa.

Blauw kunstgras in ons assortiment

Wij hebben verschillende categorieën gekleurd kunstgras in ons assortiment. Lage vezelhoogtes zijn prettig als er veel over de grassprieten wordt gelopen; ze blijven mooi overeind staan. Ook kunt u er complete loungesets op plaatsen.

Toepassingen blauw kunstgras

Wij leggen blauw kunstgras vaak aan op terrassen en balkons, in kantoorruimtes, op beursstands en zelfs in woningen. Dit grastapijt is ook geschikt als wanddecoratie. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar het zorgt ook voor geluidsreductie. Als u het grastapijt graag in uw beursstand wilt leggen, raden we u aan gebruik te maken van onze bezorg- en aanlegservice. Het opbouwen van een beursstand is intensief. Het is fijn als u daar hulp bij krijgt. Wij zorgen ervoor dat we er vroeg zijn en leggen het grastapijt op zijn plek. Ook begrijpen we dat u het kunstgras maar voor een paar dagen nodig heeft. We maken daarom graag een prijsafspraak die gunstig is voor u.

Blauw kunstgras - Tekst

Aanleg

Als u het blauwe kunstgras buiten gaat aanleggen, is drainage van groot belang. Kunstgras is waterdoorlatend, maar het regenwater moet wel via de ondergrond weg kunnen lopen. U kunt bijvoorbeeld brekerzand gebruiken als ondergrond. Legt u het kunstgras op een balkon of terras? Dan kunt u het beste een shockpad onder de grasmat leggen. Deze zorgt voor een goede valdemping en drainage. Binnenshuis kunt u het kunstgras direct op de vloer plaatsen. Wel heeft u bepaalde hulpmiddelen nodig, zoals kleefband, lijmband of lijm. Ziet u het niet zitten het grastapijt zelf aan te leggen? Maak dan gebruik van onze aanlegservice. Wij helpen u graag.

Onderhoud blauw kunstgras

Ligt het blauwe kunstgras binnenshuis? Dan volstaat het onderhoud met stofzuigen. Als het buitenshuis ligt heeft het onderhoud iets meer voeten in de aarde. Op de pagina Hoe moet ik kunstgras onderhouden kunt u hier alles over lezen.

Blauw kunstgras aanschaffen

Bent u van plan blauw kunstgras aan te schaffen, maar heeft u behoefte aan professioneel advies? We komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Ook kunt u een kijkje nemen in onze showroom in Alblasserdam. Hier krijgt u een goed beeld van het effect van gekleurd kunstgras en kunt u ook andere kleuren bekijken. Aan inspiratie zal het u niet ontbreken!