Kunstgras grijs: tijdloos en professioneel

Gaat u het kantoor opnieuw inrichten? Bekijk ons product kunstgras grijs eens. De kleur grijs geeft uw bedrijf een tijdloze en professionele uitstraling. Een grijze vloerbedekking wordt soms als saai ervaren, maar niet als deze van kunstgras is.

Kunstgras ziet er een stuk levendiger uit! Zeker in combinatie met kleurrijke meubels en kasten komt het grijze grastapijt mooi tot zijn recht.

Kunstgras grijs - Kunstgrasdepot

Kunstgras grijs

Kunstgrasdepot levert niet alleen kunstgras in het groen, maar ook in andere kleuren, waaronder rood, grijs, blauw, zwart, wit enzovoort. Gekleurd kunstgras is een echte trend. We leggen het vaak op dakterrassen, balkons, beursstands, terrassen, kantoren en zelfs in de woonkamer. Ons product kunstgras grijs is ook populair onder onze klanten.

Kunstgras grijs: de opties

Als de grasmat intensief wordt gebruikt of als u er veel meubels op zet, kunt u het beste voor laagpolig kunstgras gaan. De sprieten blijven beter rechtop staan en u kunt uw meubels gemakkelijk verplaatsen. Wilt u dat het siergras een wat natuurlijkere uitstraling heeft? Dan kunt u beter voor een vezelhoogte van 20 – 25 gaan. Het is maar net wat uw wensen zijn en wat u mooi vindt.

Kunstgras grijs - Voorbeeld

Kunstgras grijs op evenementen

Wij leggen tegenwoordig steeds vaker kunstgras op evenementen. Het is een makkelijke en leuke manier om evenementen in te richten. Ook leggen we regelmatig grastapijt op beurzen. Ons product kunstgras grijs is zeer geschikt voor in de beursstand. Dit oogt namelijk professioneel en stijlvol. U zal zeker een goede indruk maken met deze kleur op de vloer van uw stand. Kunstgrasdepot legt regelmatig kunstgras in beursstands. Wij weten precies wat erbij komt kijken en zijn daarom altijd op tijd. Indien gewenst leggen we het grastapijt netjes voor u op zijn plek. Waarschijnlijk gebruikt u het kunstgras slechts een paar dagen, daarom zullen we een aantrekkelijke prijs met u afspreken.

Bezorg- en aanlegservice

Als u zeker wilt weten dat het kunstgras mooi en op de juiste plek komt te liggen, dan kunt u het beste gebruikmaken van onze aanlegservice. Wij weten precies waar we op moeten letten, want dit is voor ons een klus die dagelijks terugkomt. Als het product kunstgras grijs niet op voorraad is, zal onze bezorgdienst dit binnen drie werkdagen bij u afleveren.

Kunstgras grijs op het balkon

Wilt u het product kunstgras grijs graag op het balkon leggen? Dan raden we u aan een shockpad aan te schaffen. Dit zorgt ervoor dat regenwater gemakkelijk kan weglopen. Een shockpad is ook handig als u de grasmat neerlegt op uw balkon. Andere gereedschappen die u gebruikt voor het leggen van kunstgras vindt u op onze pagina Accessoires.

Bezoek onze showroom in Alblasserdam

Als u ons product kunstgras grijs van dichtbij wilt bekijken, nodigen we u van harte uit om een keer langs te komen in onze showroom in Alblasserdam. U kunt al uw vragen stellen aan onze adviseurs en ideeën opdoen. We helpen u graag! Natuurlijk kunnen we ook vrijblijvend bij u aan huis komen om uw wensen te bespreken.