Rood kunstgras: creatief en comfortabel

Geef uw beursstand, interieur of terras een persoonlijke touch met rood kunstgras! Kunstgrasdepot heeft een groot assortiment aan gekleurde kunstgrassen.

De kleur rood straalt energie en vrolijkheid uit. Dit is ideaal voor een inspirerende bedrijfsuitstraling of een gezellig terras. Op deze pagina leest u alles over dit siergras.

Rood kunstgras - Header

Rood kunstgras: de toepassingen

Het is verrassend waar u rood kunstgras allemaal kunt toepassen! Wij leggen deze grasmatten aan binnen beursstands en kantoorruimtes, op terrassen en balkons en zelfs in woningen. Kunstgras als vloerbedekking heeft namelijk vele voordelen: de vezels zijn heerlijk zacht, u kunt het prima schoonhouden met de stofzuiger, het is stijlvol en onderhoudsarm. En als de vezels niet al te hoog zijn, blijven de grassprieten mooi overeind staan en kunnen deuren nog gemakkelijk open. Wist u dat u kunstgras ook kunt toepassen als wandbekleding? Behalve dat dit ruimtes een mooie uitstraling geeft, zorgt dit ook voor geluidsabsorptie.

Rood kunstgras op de beursstand

Een beurs duurt meestal maar een paar dagen. Als u op zoek bent naar rood kunstgras voor eenmalig gebruik, dan is Kunstgrasdepot u ook graag van dienst. Samen kijken we naar een prijstechnisch gunstige oplossing. Maak ook vooral gebruik van onze bezorgservice. Een beursstand opbouwen en afbreken is vaak hectisch. Wij bezorgen de mat op tijd en leggen deze ook netjes op zijn plaats. Dan kunt u dit in ieder geval afstrepen van uw to-do-lijst.

Rood kunstgras - Tekst

Aanleg rood kunstgras

Wilt u de grasmat buiten in de tuin aanleggen? Dan is het onder andere belangrijk dat het regenwater gemakkelijk kan weglopen. Dit kan met een goede ondergrond, zoals brekerzand. Op deze pagina leest u stap voor stap hoe u kunstgras aanlegt. Vindt u dit een te grote klus? Wij nemen deze graag uit handen. Wij leggen dagelijks kunstgrasmatten aan, voor ons is dit een routineklus. Als u de grasmat op uw balkon of terras legt, kunt u er het beste een shockpad onder leggen. Deze zorgt voor ventilatie en een goede valdemping. Binnenshuis is dit niet nodig. U kunt rood kunstgras direct op de vloer aanbrengen.

Onderhoud rood kunstgras

Rood kunstgras kunt u gemakkelijk schoonhouden met de stofzuiger. Verder kunt u probleemloos meubels op de grasmat zetten als de vezels niet al te hoog zijn. Als de grasmat veel zonlicht krijgt zal na ongeveer 7 jaar de kleur wat veranderen door de Uv-straling.

Rood kunstgras bekijken?

Wilt u van dichtbij zien hoe rood kunstgras eruitziet? U bent van harte welkom in onze showroom in Alblasserdam. Hier krijgt u een perfect beeld van de toepassingen van kunstgras. U kunt hier ook andere kleuren vinden, zoals blauw, grijs, geel, oranje, paars, roze en natuurlijk groen. Laat u vooral inspireren door onze adviseurs.