Wit kunstgras creëert een sierlijke look en een rustige omgeving

Wit kunstgras heeft een sierlijke en heldere uitstraling. Het geeft uw woning, kantoor, balkon of terras een frisse look. Bij Kunstgrasdepot vindt u verschillende soorten witte en andere kleuren grasmatten die op diverse manieren toepasbaar zijn.

Wij leveren alleen kunstgras van A-kwaliteit. Hierdoor weet u zeker dat uw grasmat jarenlang meegaat.

Wit kunstgras - Header

Wit kunstgras: de mogelijkheden

Wij hebben wit kunstgras van 7 mm en van 25 mm in ons assortiment. Kunstgras met een lage vezelhoogte is ideaal als het intensief wordt gebruikt. Bijvoorbeeld als u kleine kinderen heeft die er veel op spelen. Kunstgras met een hogere vezelhoogte ziet er natuurlijker uit. Welke soort u kiest is dus afhankelijk van uw wensen en natuurlijk ook van uw ervaring. Misschien vindt u het ene grastapijt lekkerder lopen of aanvoelen dan het andere, of beter passen bij uw woonkamer of uw balkon.

Wit kunstgras: het effect

Wit kunstgras geeft ruimtes een rustige, lichte uitstraling. Bovendien kunt u wit overal mee combineren. Ieder meubel zal mooi staan op dit grastapijt. Behalve vloerbedekking is wit kunstgras ook toepasbaar als muurbekleding. Wist u dat dit er niet alleen stijlvol uitziet maar ook geluidsabsorberend werkt? Dit maakt kunstgras aan de muur dus multifunctioneel.

Wit kunstgras op de beurs

Wilt u uw beursstand aankleden met wit kunstgras? Dat is een goede keus. Uw beursstand zal zeker opvallen tussen de andere stands en chique ogen. Kunstgrasdepot kleedt regelmatig beursstands aan met kunstgras. Wij spreken altijd een gunstige prijs af met de standhouder, want de grasmat wordt immers maar een paar dagen gebruikt. Indien gewenst zullen wij de grasmat afleveren bij de opbouw en netjes neerleggen; uiteraard ruim voordat de beurs start. U heeft op zo’n beurs genoeg aan uw hoofd, dus ontzorgen we u graag.

Wit kunstgras - Voorbeeld

Wit kunstgras op uw balkon of dakterras

Wij leggen ook regelmatig wit kunstgras op het balkon of het dakterras. Het geeft deze zitplaatsen een zachte uitstraling, waardoor het er fijn vertoeven is. Als u kunstgras op uw balkon of dakterras gaat aanleggen, is het belangrijk er een shockpad onder te leggen. Een shockpad zorgt voor extra ventilatie onder het kunstgras en het regenwater kan gemakkelijk weglopen. Verder is het verstandig voor laagpolig gras te kiezen, want u zet er vermoedelijk een aantal tuinmeubelen op. Op laagpolig gras kunt u de tuinmeubelen gemakkelijk verschuiven.

Wit kunstgras op kantoor

Als u een prettige werkomgeving wilt creëren is wit kunstgras ook een uitkomst. Een werkplek moet rustig zijn en het is prettig als er natuurlijke elementen aanwezig zijn. Wit kunstgras heeft deze eigenschappen allemaal. U kunt het bijvoorbeeld laten leggen in uw vergaderruimte, entree, kantoor of de kantine: alles is mogelijk.

Bezoek onze showroom in Alblasserdam

In onze showroom in Alblasserdam kunt u onze grasmatten volop bekijken. Hier ziet u wat voor effect wit kunstgras heeft en hoe het er van dichtbij uitziet. Onze adviseur geeft u graag meer uitleg en inspiratie. Als u dat wenst kunnen wij ook bij u thuis langskomen om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag met de inrichting van uw woning of buitenruimte!