Zwart kunstgras geeft ruimtes een luxe uitstraling

Bent u uitgekeken op de tegels van uw terras of balkon? Of wilt u het kantoor opnieuw inrichten? Dan is gekleurd kunstgras wellicht een optie voor u. Dit is een echte trend. Wij leveren bijvoorbeeld regelmatig zwart kunstgras aan klanten.

Gekleurd kunstgras is origineel, het ziet er stijlvol uit en het is gemakkelijk te onderhouden. Kunstgrasdepot heeft vele kleuren in het assortiment en alle matten zijn van hoge kwaliteit.

Zwart kunstgras - Header

Zwart kunstgras van Kunstgrasdepot

Ons kleurenassortiment bestaat uit categorieën die allemaal hun eigen stijl hebben. Zwart kunstgras komt binnen alle categorieën voor, dus u hebt veel keus op het gebied van vezelhoogtes. Als uw kinderen op het kunstgras gaan spelen, kunt u het beste voor een lage vezelhoogte gaan.

Wilt u dat het gras realistischer oogt? Dan kunt u beter voor een vezelhoogte van 25 mm gaan.

Zwart kunstgras - Project

Het effect van zwart kunstgras

Waarom zou u voor zwart kunstgras kiezen? Zwart geeft een chique uitstraling aan uw woning, kantoor, terras of balkon. En als u zwart combineert met felle kleuren, zorgt dat voor mooie contrasten. U kunt zwart kunstgras neerleggen als vloerbedekking, maar ook laten bevestigen aan de muur. Behalve dat kunstgras aan de muur er mooi en speels uitziet, werkt dit ook nog geluidsreducerend. U kunt dus alle kanten op met zwart kunstgras!

Zwart kunstgras op de beurs

Wilt u uw beursstand een luxe uitstraling geven? Dan komt zwart kunstgras goed van pas. Uw stand zal zeker opvallen. U zal deze grasmat vermoedelijk maar voor enkele dagen nodig hebben, daarom zullen we een gunstige prijsafspraak met u maken. Ook zorgen we ervoor dat u het kunstgras op tijd hebt. Als u dat wenst kunnen we de grasmat ook plaatsen in de stand, dit scheelt u veel tijd; iets dat u hard nodig hebt bij het opbouwen van een stand. Wij plaatsen kunstgras ook regelmatig op evenementen. Kunstgras als vloerbedekking van een evenement is tegenwoordig zeer gewild.

Aanleg en onderhoud

U kunt het kunstgras natuurlijk zelf aanleggen, maar als wij het doen weet u zeker dat het goed en snel voor elkaar is. Maak daarom gebruik van onze bezorg- en aanlegservice. Wij zullen de grasmat binnen drie dagen leveren en plaatsen. Wat betreft onderhoud is kunstgras zeer gemakkelijk. Als het binnen ligt hoeft u het alleen te stofzuigen en af en toe te borstelen. Zo blijft het mooi rechtop staan en blijft het vrij van vuil. Ligt het buiten in de tuin? Dan is het van belang takjes en blaadjes te verwijderen die erin komen door de wind.

Zwart kunstgras bekijken

In onze showroom in Alblasserdam kunt u zwart kunstgras met eigen ogen bekijken. Onze adviseurs laten graag het effect van zwart kunstgras zien. En natuurlijk mag u het ook aanraken en erover lopen. Wij vinden het belangrijk dat u een zo compleet mogelijke ervaring krijgt. Als u dat wenst kunnen we ook bij u thuis of op kantoor langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bespreken graag uw wensen en bekijken de uiteenlopende mogelijkheden.