Home ›› Grastapijt

Op zoek naar een 1e klas grastapijt?

Bent u op zoek naar een mooi en kwalitatief hoogwaardig grastapijt? Het jonge en dynamische bedrijf Kunstgrasdepot, levert u een 1e klas grastapijt. We hebben een breed assortiment aan nepgras voor in de tuin, op het balkon, op het terras en zelfs voor sportvelden.

De voordelen van nepgras

  • Als u nepgras koopt bij Kunstgrasdepot weet u zeker dat:
  • u altijd een schitterend groen grastapijt heeft;
  • u weinig onderhoudswerkzaamheden hoeft te verrichten;
  • de kwaliteit ondanks de weersomstandigheden altijd goed blijft;
  • u water bespaart, doordat u niet hoeft te sproeien;
  • de speelkwaliteit altijd goed blijft, wanneer u het grastapijt gebruikt als sportveld. 

Waarom een grastapijt van Kunstgrasdepot?

Als u uw grastapijt laat leggen door Kunstgrasdepot, weet u zeker dat u meer dan tevreden zult zijn. Bij ons vindt u het grootste, beste en scherpst geprijsde assortiment dat u zich kunt wensen. We leveren meer dan twintig soorten grastapijten, dus er is voor elk wat wils. Ook hebben we regelmatig aanbiedingen, dus houd onze website goed in de gaten. 

Showroom grastapijt

Bent u al nieuwsgierig naar ons assortiment van grastapijt? U bent van harte welkom om langs te komen in Alblasserdam. Daar kunt u onze ruime proeftuin uitvoerig bestuderen. Zo krijgt u een goed beeld van nepgras en ons grastapijt-assortiment. 

Levering grastapijt

Kunstgrasdepot staat niet alleen voor 1e klas grastapijt, maar ook voor 1e klas service. Daarom geven we u graag persoonlijk advies aan huis. Ook leveren wij professionele legservice wanneer u voor een grastapijt van ons kiest. De levering van het grastapijt is zeer snel. Binnen 3 werkdagen is de bestelling bij u in huis. Voorradig nepgras kunt u direct meenemen. 

Offerte aanvragen

Scroll naar boven