Home ›› Kosten Kunstgras

Kosten kunstgras: een waardevolle investering

Kunstgras is niet de goedkoopste, maar wel de voordeligste oplossing voor een onderhoudsvrije tuin of speelveldje. De kosten kunstgras zijn onder andere afhankelijk van de structuur, sprietlengte, dichtheid en kleur. Welke soort kunstgras past het beste bij uw tuin? Kunstgras met langere grassprieten oogt natuurlijker, maar vraagt iets meer onderhoud. In onze couponhal vindt u restanten kunstgras voor de scherpste prijs.

Kunstgras is een eenmalige investering waar u jarenlang plezier van heeft. Na een paar jaar heeft u de kosten kunstgras er al uit. Het onderhoud is minimaal. U hoeft kunstgras namelijk niet te maaien en te besproeien. Met een goede ondergrond en drainage verkleint u de kans op onkruid. Op de meeste kunstgrassoorten van Kunstgrasdepot zit minimaal tien jaar garantie op verkleuring.

kosten kunstgras 1 kunstgrasdepot
Offerte aanvragen

Kosten kunstgras

Kunstgras heeft een prijs merkt u als u de kosten kunstgras ziet. Op korte termijn is het niet de goedkoopste oplossing. Houdt u van een groene tuin, maar heeft u geen groene vingers? Dan is kunstgras iets voor u. Een perfecte natuurlijke grasmat moet ingezaaid worden, vervolgens groeien en uiteindelijk onderhouden worden. Met kunstgras heeft u direct een perfecte grasmat.

Kunstgras aanleggen

Wilt u het kunstgras zelf aanleggen? Zorg dat de ondergrond behalve waterdoorlatend en onkruidwerend ook mooi, egaal en stevig is. Zonder goede ondergrond kan het kunstgras verzakken of er ontstaan eerder kuilen en putten. Komt het kunstgras in plaats van natuurlijk gras, dan moet u eerst het oude gras verwijderen. Wilt u kunstgras op de plaats van een terras, dan hoeft deze er niet in alle gevallen uit. Bovenop de tegels komt dan wel een laag ondergrond Houd er rekening mee dat het kunstgras een stuk hoger komt te liggen dan het oude terras.

Kunstgrasdepot heeft een eigen aanleg- en bezorgservice. Als wij uw kunstgras aanleggen, heeft u de garantie dat het strak komt te liggen, zonder kuilen en putten. Wij zorgen dat de vezels onbeschadigd blijven bij het snijden en we beperken het snijverlies tot een minimum. Hierdoor lopen de kosten kunstgras niet onnodig op. Voordelen van kunstgras aanleggen door professionals zijn de uitstekende waterdoorlaatbaarheid, de minieme kans op onkruid en de perfecte afwerking. Lees hier meer over kunstgras aanleggen prijs.

kosten kunstgras 2 kunstgrasdepot
Offerte aanvragen

Kosten kunstgras: couponhal

Bij Kunstgrasdepot vindt u kunstgras dat aansluit bij uw wensen en budget. Bent u op zoek naar kunstgras, maar is de prijs te hoog? In onze couponhal liggen kunstgrasrestanten tegen de allerlaagste prijs. Dit kunstgras is niet gebruikt of beschadigd, maar het is overgebleven van een oude collectie of door overproductie. U bespaart enorm op de kosten kunstgras en wij hebben liever dat deze restanten op een goede plaats terechtkomen, dan dat ze worden weggegooid.

Wilt u meer informatie over kosten kunstgras? Kom dan langs in onze showroom in Alblasserdam of neem contact op met Kunstgrasdepot. Wij hebben meer dan zeventig soorten kunstgras in verschillende prijsklassen. Kunstgras is niet alleen geschikt voor in de tuin of op het terras. Kunstgrasdepot verkoopt kunstgras voor beursstands, balkons en kantoren. Ook voor diverse sporten hebben wij speciale soorten kunstgras. Kunstgras voor hockey heeft een andere structuur en sprietlengte dan kunstgras voor voetbal.

Offerte aanvragen

Scroll naar boven