Home ›› Kosten Kunstgras ›› Kunstgras Aanleggen Prijs

Kunstgras aanleggen prijs bepalen

Kunstgrasdepot legt uw kunstgras aan, als u gebruik maakt van onze aanleg- en bezorgservice. De kunstgras aanleggen prijs bepalen wij door te kijken naar de oppervlakte en welke werkzaamheden onze hoveniers moeten uitvoeren. Dit is afhankelijk van de ondergrond en de voorbereidingen die u zelf treft. Wij leggen ook kunstgras op bijvoorbeeld balkons en dakterrassen.

Een goed aangelegde kunstgrasmat kan gemiddeld vijftien jaar mee gaan. Op de meeste soorten kunstgras van Kunstgrasdepot zit tien jaar garantie op verkleuring. Op deze pagina vertellen wij welke factoren de kunstgras aanleggen prijs bepalen. Met de aanleg- en bezorgservice van Kunstgrasdepot ontzorgen wij u volledig. Onze hoveniers hebben ervaring met het aanleggen van kunstgras en weten waar ze op moeten letten om geen beschadigingen te veroorzaken.

kunstgras aanleggen prijs bepalen 1 kunstgrasdepot
Offerte aanvragen

Kunstgras aanleggen prijs

Wij leggen het kunstgras met voorkeur aan op een ondergrond van brekerzand. Dit laat goed water door en is daarom ideaal voor de drainage. Legt u kunstgras op een ondergrond van aarde dan is de kans op kuilen groter. Aarde klinkt in doordat het regenwater niet goed weg loopt. Ook is er bij een ondergrond van brekerzand veel minder kans op de vorming van mos en onkruid. Zorgt u zelf voor een aangetrild en uitgevlakt zandbed? Dan is de kunstgras aanleggen prijs voor u het laagst!

Soorten kunstgras

Kunstgrasdepot heeft meer dan zeventig soorten kunstgras in het assortiment. Deze soorten zijn onderverdeeld per toepassing. Zo zijn er kunstgrasmatten voor in de tuin, op het balkon, in winkels en voor op sportvelden. De kunstgras aanleggen prijs kan per toepassing verschillen. Voor kunstgras binnen of op het balkon is de ondergrond meestal al vlak. Op een balkon moet er wel rekening met de waterafvoer worden gehouden, wat binnen niet nodig is. Een shockpad is de ideale ondergrond voor op het balkon of dakterras. Door deze drainagemat loopt regenwater makkelijk weg. Daarnaast zorgt de shockpad dankzij een goede valdemping voor een extra stukje veiligheid.

kunstgras aanleggen prijs bepalen 2 kunstgrasdepot
Offerte aanvragen

Kunstgras aanleggen prijs bepalen

Wij bieden vier verschillende aanlegmogelijkheden. Als u een groot deel van de voorbereidingen of werkzaamheden zelf uitvoert, is de kunstgras aanleggen prijs het goedkoopst. De minieme aanlegservice bestaat uit aanleggen van de kunstgrasmat inclusief het eventueel verlijmen of vastzetten. Na het aanleggen borstelen wij het kunstgras altijd op en wij zorgen voor het opruimen en afvoeren van het restmateriaal.

Wilt u dat onze hoveniers ook de voorbereidingswerkzaamheden op zich nemen?

Dat kan, dan rijden wij het straatzand in en trillen het zandbed aan en vlakken die uit. Ook brengen wij het stabilisatiedoek voor u aan. Daarnaast is er ook nog een optie waarbij wij het oude gazon afgraven en afvoeren.

Wilt u meer informatie over kunstgras aanleggen? Neem dan vrijblijvend contact op met Kunstgrasdepot. Maak gebruik van onze aanleg- en bezorgservice en u bent verzekerd dat wij het kunstgras vakkundig aanleggen. Bedrijven, scholen en sportverenigingen laten het kunstgras in bijna alle gevallen door onze hoveniers aanleggen. Kunstgras is een geschikte ondergrond voor sport en spel. Voor sommige sporten zoals tennis, hebben wij specifieke kunstgrassoorten in ons assortiment. Kunstgras geeft een zachte demping als kinderen vallen. Kunstgras maakt spelen veiliger.

Offerte aanvragen

Scroll naar boven