Home ›› Kosten Kunstgras ›› Prijs Kunstgras

Prijs kunstgras: bekijk uw mogelijkheden

Meer dan zeventig soorten kunstgras zitten er in het assortiment van Kunstgrasdepot. Er is kunstgras voor iedere toepassing, wens en budget. De prijs kunstgras is hoger dan de prijs van natuurlijk gras. U moet het zien als een eenmalige investering. Daarnaast bespaart u op het maaien en besproeien van uw tuin. De meeste soorten kunstgras gaan met gemak 15 jaar mee. De kunstgras prijzen vallen in verhouding erg mee.

Met kunstgras kunt u vele kanten op. Het is geschikt voor in de tuin, op het balkon, op beurzen en voor sportvelden en schoolpleinen. De prijs kunstgras verschilt per soort, per kwaliteit en per toepassing. Kunstgras van hogere kwaliteit, biedt ook meer mogelijkheden. Kunstgras met meer en langere grassprieten oogt natuurlijker, maar is over het algemeen duurder dan een kort kunstgrastapijt. Vraag onze medewerkers voor advies op maat

prijs kunstgras 1 kunstgrasdepot
Offerte aanvragen

Prijs kunstgras

De vezelhoogte, dichtheid en structuur van het kunstgras bepalen de prijs kunstgras. Op de meeste soorten kunstgras zit een garantie van minimaal tien jaar op verkleuring. De kunstgras prijzen van Kunstgrasdepot zijn gebaseerd op de kwaliteit en levensduur van de producten. Let bij de aanschaf van kunstgras ook op de kosten van aanleg. Maakt u gebruik van onze aanleg- en bezorgservice of legt u zelf kunstgras aan. Het goed aanleggen van kunstgras is belangrijk voor de waterafvoer en om kuilvorming en de kans op onkruid te verkleinen.

Voor op balkons en beurzen is er ook gekleurd kunstgras. Net als bij groen kunstgras heeft Kunstgrasdepot ook van gekleurd kunstgras verschillende soorten in het assortiment. Alle soorten zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. De volgende kleuren zijn sowieso mogelijk: blauw, bruin, groen, paars, rood, wit en antracietzwart. Bij kunstgras op balkon adviseren wij laagpolig kunstgras, want op een balkon of dakterras staan vaak tuinmeubelen. Het verschuiven van tuinmeubelen gaat eenvoudiger op kort kunstgras. Dit is eveneens makkelijker schoon te houden.

Onderhoud kunstgras

Een van de belangrijkste voordelen van kunstgras is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Het soort onderhoud ligt ook aan de kwaliteit en prijs kunstgras. Bij kort kunstgras ziet u alle blaadjes en takjes liggen, maar dat is wel makkelijk te verwijderen. Langer kunstgras oogt natuurlijker. Die kunstgras prijzen zijn wel hoger. Een blaadje of een takje valt niet zo snel op in lang kunstgras en is minder storend. Het verwijderen van vuil in langer kunstgras duurt daarentegen wel iets langer.

prijs kunstgras 2 kunstgrasdepot
Offerte aanvragen

Prijs kunstgras: Couponhal

Voor de scherpste prijs kunstgras kijkt u in onze couponhal. Hier liggen kunstgrasrestanten in zowel grote als kleine maten. Ze zijn niet beschadigd of gebruikt. De restanten komen rechtstreeks uit de fabriek. De kunstgras prijzen van deze kunstgrasrestanten zijn enorm scherp geprijsd. Voor bijna elk budget heeft Kunstgrasdepot dus een oplossing. Wij hebben liever dat deze restanten goed terecht komen, dan dat wij ze ongebruikt moeten weggooien.

Wilt u meer informatie over kunstgras prijzen? Neem vrijblijvend contact op met Kunstgrasdepot of bekijk diverse kunstgrassoorten in onze showroom. In de ruime proeftuin kunt u het kunstgras zien, ruiken en voelen. Tenminste acht soorten kunstgras worden permanent tentoongesteld in de showroom. Dit zijn de acht soorten waar wij het meest enthousiast over zijn. Deze acht soorten zijn altijd op voorraad. Dat betekent dat u die bij aankoop direct mee naar huis kunt nemen.

Offerte aanvragen

Scroll naar boven