Home ›› Kunstgras Aan Laten Leggen

Kunstgras aan laten leggen? Gebruik onze aanlegservice!

Kunstgras aan laten leggen, is een karwei waarbij nauwkeurigheid vereist is. De aanlegservice van Kunstgrasdepot is maatwerk. De komende jaren ligt uw kunstgras er uitstekend bij en het blijft onder alle weersomstandigheden goed.

Bij het aanleggen van kunstgras zijn een aantal zaken cruciaal. Heeft u geen tijd of mogelijkheid dit zelf te doen? U kunt ervoor kiezen om kunstgras aan laten leggen. Onze hovenier heeft jarenlange ervaring met de aanleg van kunstgras. Met de aanlegservice ontzorgen we u en ben u ervan verzekerd dat je kunstgrasmat goed wordt aangelegd.

Rol kunstgras in tuin - Kunstgras aan laten leggen door Kunstgrasdepot
Aanvragen aanlegservice

Kunstgras aan laten leggen

Er komt veel kijken bij de aanleg van kunstgras. Het is een karwei waarbij je uiterst nauwkeurig te werk moeten gaan. U kunt kunstgras aan laten leggen door Kunstgrasdepot. Als wij kunstgras komen aanleggen bent u er zeker van dat het strak én vast komt te liggen. Het snijverlies beperken we tot een minimum. Bij het snijden letten we erop dat de vezels onbeschadigd blijven. We zorgen dat de waterdoorlaatbaarheid uitstekend en de kans op onkruid nihil is. 

Kunstgras aan laten leggen: de voordelen

Kunstgras is dankzij de nieuwe technieken niet meer van echt gras te onderscheiden. De voordelen van kunstgras aan laten leggen zitten in voornamelijk de kwaliteit en duurzaamheid. Het blijft zonder problemen jarenlang liggen en behoudt dezelfde uitstraling en kwaliteit. Bij Kunstgrasdepot zitten op de meeste soorten kunstgras een garantie van minimaal 10 jaar op verkleuring. Spelende kinderen en een gevuld opblaasbadje is geen probleem voor de grasmat. Door het kunstgras op te borstelen ziet het er weer uit als nieuw. Kunstgras is veilig, dier- en kindvriendelijk.

Jarenlange ervaring

Kunstgrasdepot heeft jarenlange ervaring met de aanleg van kunstgras. We beschikken over vakkennis en de juiste materialen. Kunstgras aan laten leggen, ontzorgt je. De komende jaren ligt uw kunstgras er perfect bij en het blijft onder alle weersomstandigheden mooi. U hoeft alleen maar te genieten van het nieuwe grastapijt.

Hovenier legt kunstgras - Kunstgras aan laten leggen door Kunstgrasdepot
Aanvragen aanlegservice

Aanlegservice

Door heel Nederland verzorgen we aanlegservice, service op maat. We werken samen met een ervaren hovenier. U kunt ons naast het kunstgras aan laten leggen diverse werkzaamheden laten uitvoeren. Denk hierbij aan straatwerk of het uitgraven van een trampoline. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de kunstgrasmat. Onze bezorgservice is altijd voor u beschikbaar. Voor onderhoudswerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht.

Meer informatie over het aanleggen van kunstgras?

Wilt u meer informatie over de aanleg van kunstgras? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u onze overdekte showtuin met kunstgras bezoeken. U bent van harte welkom bij Kunstgrasdepot in Alblasserdam. Van woensdag tot en met zaterdag kunt u onze showtuin vanaf 9 uur bezoeken. Op maandag en dinsdag is het bezoeken van onze kunstgrasshowroom alleen mogelijk op afspraak.

Aanvragen aanlegservice

Scroll naar boven