Mogelijkheden voor kunstgras Alblasserdam

Ons bedrijf in Alblasserdam levert verschillende soorten kunstgras op maat:

  • Kunstgras voor in de tuin: we beschikken over een uitgebreid assortiment met wel 25 soorten kunstgras voor in uw tuin. Ze verschillen in kleur, vezelhoogte, gewicht en het aantal steken. We hebben dus keuze genoeg.
  • Kunstgras voor op het balkon: maak van uw balkon een oase van rust met onze grasmatten. We hebben meer dan 10 mooie soorten die geschikt zijn om uw balkon sfeervol te maken.
  • Gekleurd kunstgras: wij hebben nagenoeg alle kleuren in ons assortiment die u maar wenst. Dus bent u de kleur groen zat? Ga dan voor rood, blauw, geel, etcetera.
  • Sportgras: deze kunstgrassoort kan tegen een stootje en is ideaal om op te sporten. Voor vrijwel elke sport hebben we een geschikt grastapijt.

Kunstgras coupon in Alblasserdam

Heeft u een klein stuk kunstgras nodig of wilt u goedkoop kunstgras aanschaffen? Een kunstgras coupon kan dan een uitkomst zijn. In onze showroom in Alblasserdam hebben wij ook een gedeelte ingericht als couponhal. Hier kunt u kunstgras restanten aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. Uiteraard zijn de kunstgrasrestanten niet beschadigd of gebruikt.

Woont u in de omgeving van Papendrecht, Hendrik Ido ambacht of Breda en omstreken? Kom ook dan gerust lang.

Welkom in onze kunstgras showroom in Alblasserdam

Bent u geïnteresseerd in ons uitgebreide aanbod van kunstgras en wilt u dit met eigen ogen zien? Kom dan vooral langs in onze showroom aan de Ohmweg 50 in Alblasserdam. Onze deskundige medewerkers vertellen u alles over de verschillende soorten en geven u graag advies.

Voor kunstgras in Alblasserdam bent u bij ons aan het juiste adres.

meer informatie