Assortiment kunstgras balkon / terras

Toepassing
Eigenschappen
Echtheid
Zachtheid
Grashoogte
tot milimeter
Geschikt voor
Prijs per m2

Kunstgras balkon en (dak)terras

warme uitstraling en zacht oppervlak

Bij kunstgras denkt u misschien niet meteen aan kunstgras op het balkon of dakterras. Maar daar is kunstgras wel uitermate geschikt voor. Het zorgt voor een gezellige sfeer, een warme uitstraling en een zacht oppervlak. Een grauwe betonmassa verandert dankzij kunstgras in een frisgroene oase.

Een groot voordeel aan kunstgras is dat u de natuurlijke uitstraling en gevoel krijgt van gras, zonder het onderhoud:

  • Geen onkruid
  • Nooit grasmaaien
  • Frisse kleur in alle seizoenen

Kunstgras is ideale keuze, die groen mogelijk maakt op uw balkon en (dak)terras. Bekijk hieronder ons aanbod!

Kunstgras balkon - Header

Verschillende kleuren

Frisgroen is de meest voorkomende, maar tegelijk slechts een van de vele kleurmogelijkheden van kunstgras. Wist u dat er nog veel meer kleuren zijn? Juist voor kunstgras op het balkon of dakterras kan het bijzonder mooi zijn om een andere kleur te kiezen. Zoals antracietgrijs, zwart of bruin. Dit geeft een luxe uitstraling aan uw balkon of dakterras.

Wanneer u meer van lichte tinten houdt, dan kan u kiezen voor wit, zilver, grijs of crème. Mag het wat spannender en opvallender? Kunstgras is ook verkrijgbaar in de kleuren limoen, turquoise, roze, paars, geel, oranje en rood. Kunstgrasdepot heeft voor iedere smaak de perfecte oplossing!

Kunstgras balkon - Tekst

Tip: Het juiste soort balkon kunstgras

Wanneer u kunstgras voor uw balkon of dakterras kiest, is het belangrijk om te weten dat niet elk type kunstgras geschikt is. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk dat het kunstgras goed waterdoorlatend is. Zo kan regenwater goed weglopen. Wanneer er voor het plaatsen van kunstgras al regenwater op uw balkon blijft liggen, adviseren wij om onder het kunstgras een ‘shockpad’ te leggen. Een shockpad zorgt voor extra ventilatie onder het kunstgras, zodat het water zo goed mogelijk afgevoerd kan worden.

Naast een goede drainage is ook de poolhoogte van het kunstgras erg belangrijk. De kans is namelijk groot dat er tuinmeubelen op het kunstgras komen te staan. Deze zijn eenvoudiger te verschuiven wanneer u voor laagpolig kunstgras kiest. Bovendien is een laagpolig soort kunstgras makkelijker schoon te houden.

Kunstgras voor uw balkon of dakterras vindt u bij Kunstgrasdepot

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het juiste adres voor uw kunstgras. Zowel voor in uw tuin, als op uw balkon of dakterras. In onze overdekte showtuin in Alblasserdam hebben wij een ruim assortiment kunstgras uitgestald staan. U vindt altijd een soort die bij u past.

Wij nodigen u graag uit om te vertellen over uw wensen en behoeften. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten kunstgras voor het balkon en dakterras zien en voelen. U mag erop zitten, lopen, liggen, rennen. Kortom, u beleeft het kunstgras alsof u thuis bent. Zo zorgen wij dat u met de juiste grasmat naar huis toe gaat.

Wilt u het kunstgras door ons laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice ontzorgen wij u in alle werkzaamheden. Alles wordt van A tot Z geregeld. Heeft u vragen? Neem gerust contact op of neem een bezoek aan onze showtuin. Hopelijk tot snel!