Klein balkon inrichten ideeën

Weinig ruimte hoeft geen excuus te zijn om een balkon mooi aan te kleden. Er zijn voor klein balkon inrichten ideeën genoeg. Met kunstgras creëert u een eigen plekje. Kunstgrasdepot licht op deze pagina een paar opties toe, zoals gekleurd kunstgras en een verticale tuin.

Bij alle klein balkon inrichten ideeën staat er hetzelfde centraal. Elk stukje van uw balkon benutten, daar gaat het om. Met groen of gekleurd kunstgras bekleedt u het hele balkon, waardoor het een uitstraling krijgt. Maar ook met een kunstgrasmuur, een zogenoemde verticale tuin creëert u sfeer.

Klein balkon inrichten ideeën

Lekker van de zon genieten op uw balkon, wie wil dat niet? De eerste van onze klein balkon inrichten ideeën is tuinmeubilair. Kies praktische meubels voor op een klein balkon. Denk aan bijvoorbeeld inklapbare stoelen en tafeltje. De ruimte die overblijft kunt u gebruiken voor planten.

Bij kunstgras op het balkon is er geen grotere kans op wateroverlast. Het regenwater blijft niet op het kunstgras liggen, want het kunstgras is waterdoorlatend. Wij adviseren een shockpad als ondergrond. Dat is een drainagemat, die het regenwater ventileert en daardoor afvoert. De waterafvoer is hetzelfde als op een balkon met tegels of steigerplanken.

Gekleurd kunstgras

Van een klein balkon kunt u ook optimaal genieten. Haal de saaie tegels weg en ga voor gekleurd kunstgras. Want kunstgras is er niet alleen in verschillende soorten en maten, maar ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Het is één van onze klein balkon inrichten ideeën. Ondanks dat groen de kleur van gras is, begrijpen wij dat het op een balkon er vreemd uit kan zien. Met gekleurd kunstgras heeft u de voordelen van kunstgras, maar de kleur ondergrond die u wilt; van grijszilver of bruin tot rood of antracietzwart.

Klein balkon inrichten ideeën: kunstgras muur

Een andere optie voor groen op het balkon is kunstgras aan de muur. Heeft u een klein balkon met aan minstens een zijde een muur? Er zijn klein balkon inrichten ideeën genoeg. Een verticale tuin is een van de ideaalste. De muur van kunstgras heeft een ondergrond die begroeiing ondersteunt en waardoor planten kunnen groeien. Kunstgras heeft voor een verticale tuin veel voordelen tegenover natuurlijk gras. Het is niet afhankelijk van water en licht; bovendien blijft het altijd groen.

Couponhal

Kijk voor een klein balkon inrichten ideeën in onze couponhal. Hier liggen kunstgrasrestanten voor de allerlaagste prijs. Zo hoeft kunstgras voor een klein balkon niet duur te zijn. De restanten komen rechtstreeks uit de fabriek als overgebleven nieuwe collectie of overproductie. De kwalitatief hoogwaardige stukken kunstgras zijn niet beschadigd of gebruikt. Meestal zijn het de laatste stukken kunstgras van een rol. Ideaal voor een klein balkon en voordelig in prijs.

Doe inspiratie op voor uw klein balkon inrichten ideeën in onze proeftuin. Wilt u een afspraak maken? Neem contact op met Kunstgrasdepot. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk te leveren met kunstgras. Van grote projecten voor kantoren en schoolpleinen tot balkon inrichten. Met de bezorg- en aanlegservice van Kunstgrasdepot bent u vanaf de aankoop ontzorgt.