Kunstgras in Barendrecht

Bent u van plan een grastapijt van kunstgras aan te laten leggen in uw tuin in Barendrecht? Kom dan langs in de showtuin om een mooi grastapijt uit te kiezen. Onze enthousiaste adviseurs leiden u graag rond en kunnen u alles vertellen over ons brede assortiment. Woont u in Rotterdam, Ridderkerk of Zwijndrecht en omstreken? Kom ook dan gerust lang.

Vervolgens kunt u een afspraak maken voor de bezorg- en aanlegservice.

Grastapijt accessoires

Om kunstgras aan te leggen in uw tuin in Barendrecht, heeft u bepaalde accessoires nodig. Hiermee kunt u het grastapijt op de juiste wijze bevestigen. Wij leveren bijvoorbeeld haringen en u-pennen die uw kunstgras beschermen tegen opwaaien of verschuiven. Ook leveren we instrooizand dat u kunt gebruiken ter ondersteuning van de vezels. Zo blijven ze altijd mooi rechtop staan.

Verder heeft u kunstgraslijm nodig, waarmee u de naden in het kunstgras kunt verlijmen. Op deze website kunt u de rest van de accessoires bekijken.

Service kunstgras Barendrecht

Wilt u het grastapijt niet zelf aanleggen? Dan komen wij met alle plezier naar u toe om u compleet te ontzorgen. Dit noemen wij ook wel onze bezorg- en aanlegservice. Onze deskundige medewerkers leggen het perfect aan, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Voor kunstgras in Barendrecht gaat u naar Kunstgrasdepot.

meer informatie