Kunstgras in Breda

Woont u in Breda en bent u op zoek naar kunstgras? Op een afstand van circa een half uur rijden van Breda bevindt zich de showroom van Kunstgrasdepot in Alblasserdam. We zijn woensdag tot en met zaterdag geopend. Kunt u alleen maandag of dinsdag? Geen probleem. Dan maken we graag vrijblijvend een afspraak met u, zodat we u alsnog kunnen rondleiden door onze showroom.

Grastapijt in Couponhal

Naast onze showtuin staat onze couponhal. Hier liggen kwalitatief hoogwaardige stukken overgebleven kunstgras. U kunt tegen de allerlaagste prijs kunstgras kopen en meenemen naar Breda. De coupons die er liggen hebben zeer uiteenlopende breedtes, dichtheden en vezelhoogtes. Per vierkante meter zijn de coupons maar €6,95. Het is dus zeker de moeite waard hier even een kijkje te nemen.

Woont u in de omgeving van Papendrecht, Hendrik Ido ambacht of Alblasserdam en omstreken? Kom ook dan gerust lang, we helpen u graag. Naast het bieden van een ruim assortiment verzorgen we ook graag de aanleg van kunstgras.

Kunstgras aanbiedingen

We hebben ook regelmatig aanbiedingen op onze website, waar we kunstgras aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bent u op zoek naar een leuke kunstgrasaanbieding voor uw tuin in Breda? Houd onze website dan vooral goed in de gaten!

meer informatie