Kunstgras in Dordrecht

Wilt u uw balkon of tuin in Dordrecht verrijken met kunstgras? Kom dan vooral langs in onze showtuin om het grastapijt uit te kiezen dat bij u past. Onze enthousiaste adviseurs leiden u graag rond en vertellen u alles over de mogelijkheden en verschillende soorten.

Woont u in Gorinchem, Leerdam of Sliedrecht en omstreken? Kom ook dan gerust lang.

Steeds populairder

Kunstgras is de laatste jaren steeds populairder geworden. Iedereen wil een onderhoudsvriendelijk gazon, dat het hele jaar door te gebruiken is. Door de vraaggroei kunnen wij vele mooie oplossingen bieden. Zo is ons kunstgras verkrijgbaar in diverse kleuren.

Uiteraard meerdere soorten groen maar ook rood, blauw, zwart, et cetera. Ook leveren we kunstgras voor sportveldenbalkons en terrassen.

Kunstgras Dordrecht op maat

Wij zullen uw kunstgras direct voor u op maat maken en afleveren bij u in Dordrecht. Wanneer u dat wilt kunt u ook gebruikmaken van onze aanlegservice. Onze deskundige medewerkers zullen het kunstgras bij u in de tuin of op uw terras aanleggen. Dit is een zorg minder voor u en u weet zeker dat uw grastapijt goed komt te liggen!

Kwaliteit kunstgras

De kwaliteit van ons kunstgras is zeer hoog. Het is gemaakt van sterke materialen en is zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt dus jarenlang genieten van uw tuin of balkon met kunstgras in Dordrecht. Bovendien zijn de prijzen van onze grastapijten aantrekkelijk.

meer informatie