Maatwerk kunstgras in Gorinchem

Kunstgrasdepot zijn gespecialiseerd in maatwerk leveren. Zo zorgen wij ervoor dat u uw ideale grastapijt direct kunt meenemen naar Gorinchem. Ook vinden we het belangrijk u zo goed mogelijk te ontzorgen. Daarom bieden wij u onze bezorg- en aanlegservice aan. Dankzij deze service hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanleg van uw grastapijt.

Accessoires kunstgras

Wilt u het grastapijt toch zelf aanleggen in uw tuin of op uw balkon in Gorinchem? Dan is het belangrijk gebruik te maken van de juiste accessoires die het kunstgras beschermen. Denk hierbij aan lijm, lijmband, kunstgraspennen, mollengaas, worteldoek, lijmband of valdemping.

Ook is het belangrijk uw kunstgras in te strooien met zand. U voorkomt hiermee dat de vezels gaan platliggen. Ook beschermd zand het grastapijt tegen kreukels, vouwen en het wordt zelfs brandwerend. U brengt het zand in door te vegen.

Grastapijt Gorinchem

Wilt u uw tuin of balkon in Gorinchem verrijken met een mooi grastapijt? Dan zijn wij u graag van dienst, door u rond te leiden in onze showroom en al uw vragen te beantwoorden. Van woensdag tot en met zaterdag is de showroom vrij toegankelijk. Indien u alleen kunt op maandag en dinsdag maken we met alle plezier een afspraak met u. U kunt ons bereiken per telefoon, per e-mail en via het contactformulier op de website.

Woont u in Dordrecht, Leerdam of Sliedrecht en omstreken? Kom ook dan gerust lang.

Kunstgrasdepot helpt u aan passend kunstgras in Gorinchem!

meer informatie