Showroom en couponhal

Onze vestiging bestaat uit een showroom waar u kunstgras van de hoogste kwaliteit kunt bezichtigen. Aarzelt u vanwege de prijs? Dan hebben we ook een couponhal, waar hoogwaardige kunstgrasrestanten liggen.

Deze restanten hebben we in grote en kleine maten. Allen worden ze aangeboden tegen de allerlaagste prijs. We hebben liever dat het nepgras bij u op het balkon of in de tuin komt te liggen in Hendrik Ido Ambacht, dan dat het op de vuilnisbelt belandt.

Woont u in de omgeving van Papendrecht, Alblasserdam of Breda en omstreken? Kom ook dan gerust lang.

Kunstgras in Hendrik Ido Ambacht

Wij maken uw stuk nepgras, indien we het op voorraad hebben, direct voor u op maat. Zo kunt u het meteen meenemen naar uw huis in Hendrik Ido Ambacht. Wilt u het zelf aanleggen? Dan raden wij u aan om ook onze nepgras accessoires te kopen die u hierbij nodig heeft. Als u compleet ontzorgd wilt worden, kunnen wij zelf het kunstgras bij u bezorgen en aanleggen.

Openingstijden

Onze showroom en couponhal zijn open op woensdag en donderdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op vrijdag gelden dezelfde tijden én we zijn in de avond geopend van 18:30 uur tot 21:00 uur. Op zaterdag zijn we open van 09:00 uur tot 16:00 uur. Kunt u geen van deze dagen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om op maandag of dinsdag met ons af te spreken. Kunstgrasdepot vindt het zeer belangrijk dat uw ideale kunstgras bij u in de tuin of op het balkon in Hendrik Ido Ambacht komt te liggen.

meer informatie