Voordelen als dealer

Gratis stalenbox
Ontdek onze verscheidenheid aan kunstgras in de vorm van een gratis stalenbox. Hiermee biedt je extra beleving aan de klant en kunnen zij direct de mogelijkheden zien.

Dealer tarieven
Profiteer van speciale tarieven als geregistreerde dealer. Bij Kunstgrasdepot streven we naar een win-winsituatie voor onze partners.

Gratis inmeetservice
Wij begrijpen het belang van precisie. Onze gratis inmeetservice zorgt voor nauwkeurige metingen, rechtstreeks van ons naar uw klant. Wij ontzorgen graag.

Fysieke winkel met showtuin
Bezoek onze fysieke winkel met showroom, waar je jouw klant het juiste advies kan geven. Ervaar de textuur en uitstraling van ons kunstgras voor de perfecte keuze.

Aanlegservice
We bieden een aanlegservice aan zodat het kunstgras er strak bij ligt.

Bezorging van Kunstgras
Gemak staat voorop. Wij bezorgen het kunstgras rechtstreeks naar de gewenste locatie, zodat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent: tuinen transformeren.

Benodigde accessoires
Van lijmen tot installatiegereedschap, bij Kunstgrasdepot vindt u alle benodigde accessoires om uw projecten tot in de puntjes af te werken.

Langdurige samenwerking

Bij Kunstgrasdepot streven we naar een langdurige samenwerking met hoveniers. Onze focus op kwaliteit, service en ondersteuning maakt ons de ideale partner voor jouw kunstgrasbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw projecten kunnen versterken.