Home ›› Kunstgras Kopen En Laten Leggen

Kunstgras kopen en laten leggen is een verstandig besluit!

Wilt u kunstgras kopen en laten leggen? Een verstandig besluit! Kunstgras biedt veel voordelen, zeker als het goed gelegd is. Er komt veel kijken bij de aanleg van kunstgras. Dit werk moet nauwkeurig gebeuren en vereist precisie. Bij Kunstgrasdepot weten we daar alles van. Hier kunt u kunstgras kopen en laten leggen door een professional. Onze hovenier heeft jarenlange ervaring en zorgt voor een mooi strak en blijvend resultaat.

kunstgras kopen en laten leggen grastapijt
Neem contact op

Kunstgras kopen

Voor de eerste stap, kunstgras kopen, kunt u bij Kunstgrasdepot terecht voor een ruim assortiment in kunstgrassen en accessoires. U heeft keuze uit verschillende soorten, maten, toepassingseigenschappen en kleuren. Natuurlijk geven we u hierin goed advies en helpen we u de juiste keuzes te maken voor uw situatie.

Kunstgras kopen en laten leggen

Wanneer u kiest voor kunstgras kopen en laten leggen, bieden we u graag onze aanlegservice aan. Onze hovenier gaat dan voor u aan de slag in uw tuin. Dit is niet meteen een kwestie van ‘kunstgras leggen’. Voor een optimaal resultaat is namelijk een goede ondergrond van groot belang. De werkzaamheden binnen onze aanlegservice bestaan dan ook uit:

 • Oude situatie verwijderen:
  Misschien ligt er op dit moment natuurlijk gras, een tuinpad of bloemenperk op de plaats waar u het kunstgras wilt laten leggen. Onze hovenier zorgt dat deze verwijderd worden.
 • Goede ondergrond realiseren:
  De volgende stap is het gereed maken van de ondergrond. Onze hovenier zorgt voor een goede samenstelling van de ondergrond en egaliseert deze.
 • Stabilisatiedoek aanbrengen:
  Om de ondergrond nog verder te verstevigen, brengt de hovenier een stabilisatiedoek op de ondergrond aan.
 • Kunstgras leggen:
  Nu start het leggen van het kunstgras. De hovenier zal de naden juist afsnijden, het kunstgras netjes strak leggen, de delen perfect aan elkaar verbinden en alles goed vastlijmen.
 • Het puntje op de i:
  Tot slot zorgt onze hovenier dat uw kunstgras extra mooi wordt, door deze nog even goed op te borstelen. 

Kunstgras kopen en zelf leggen

Het klinkt allemaal vrij eenvoudig. Zo eenvoudig dat sommigen niet kiezen voor kunstgras kopen en laten leggen, maar dit zelf doen. Wat we dan in de praktijk regelmatig zien, is dat er zich problemen voordoen. Daar willen we u graag voor behoeden.

kunstgras kopen en laten leggen instrooien
Neem contact op

Kunstgras kopen en laten leggen is verstandig omdat:

 • U dan minder snijverlies heeft
  Uit ervaring weet onze hovenier de juiste keuzes te maken en zo kunstgras te besparen. Zelf heeft u die ervaring niet en is de kans groot dat u meer kunstgras moet kopen dan nodig is.
 • U dan geniet van mooie randen en naden  
  We zien vaak dat onervaren mensen niet de juiste snijtechniek en precisie beheersen. Het gevolg is beschadigde vezels en niet goed aansluitende naden.
 • U minder kans heeft op onkruid
  Niet goed aangelegd kunstgras geeft onkruid de kans om zich aan de randen of tussen de naden te vestigen. En dat is natuurlijk het laatste wat u wilt.
 • U geen wateroverlast ondervindt
  De ervaren hovenier van Kunstgrasdepot let niet alleen om een vlakke ondergrond, maar ook op een juiste samenstelling van de grond. Zonder deze kennis en ervaring kan de ondergrond alsnog verzakken en zodoende wateroverlast veroorzaken.
 • Uw kunstgras blijvend mooi en veilig is
  Het strak- en vastleggen van kunstgras is niet eenvoudig. Hier zijn goede technieken en materialen voor nodig. Bij een gebrek daaraan kan kunstgras los gaan liggen. Dit is niet alleen minder mooi, maar zorgt ook voor struikelgevaar.

Het mag duidelijk zijn. Als het aan ons ligt, kiest u voor kunstgras kopen en laten leggen. Zo geniet u het meest en het langst van uw kunstgras.

Neem contact op

Scroll naar boven