Home ›› Kunstgras Kwaliteit

Kunstgras kwaliteit: bij Kunstgrasdepot bent u aan het juiste adres

Wanneer u op zoek bent naar kunstgras voor in uw tuin, is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit! Kunstgras kwaliteit is namelijk niet altijd vanzelfsprekend. Om u te behoeden voor misstappen, vertellen we u graag waar u op moet letten bij het uitkiezen van kunstgras!

Kunstgras kwaliteit staptegels
Neem contact op

Kunstgras kwaliteit: de verschillen

Kunstgras voor in uw tuin koopt u niet zomaar. Het is belangrijk om goed te vergelijken en uw wensen op een rijtje te zetten. Het is namelijk zonde als u uiteindelijk niet tevreden bent met het gras dat u koopt. Er zit namelijk verschil in kunstgras kwaliteit. Zo is er budget kunstgras maar ook luxere varianten. Een groot verschil tussen budget en luxe kunstgras is het aanbod. Zo is er weinig keus aan budget kunstgras. Als u dus specifieke wensen heeft, zal het moeilijk zijn om een budget variant te vinden. Luxer kunstgras is in allerlei maten te maken en naar wens verkrijgbaar. Daarnaast is budget kunstgras vaak alleen via internet te bestellen terwijl de luxere kunstgrassen zelfs thuis aangelegd kunnen worden. Meer informatie over budget kunstgras vindt u hier.

Kunstgras kwaliteit herkennen

Naast de verschillen in gebruik van kunstgras, kunt u de verschillen in kunstgras kwaliteit ook vaak zien. Zo bestaat kwalitatief kunstgras vaak over meerdere kleuren vezels. Door bruin en groen door elkaar te gebruiken, wordt een extra dimensie in het gras gecreëerd en lijkt het echter. Daarnaast is de ondergrond van kwalitatief goed kunstgras ook steviger. Bij budget kunstgras kan het voorkomen dat er stukjes loslaten. Dit is iets wat u kunt voorkomen door kunstgras van goede kwaliteit te kopen. Zelfs bij slecht weer laten de matten niet los en blijft het kunstgras er mooi uit zien. Meer tips over de verschillen in kunstgras kwaliteit vindt u hier.

Kunstgras kwaliteit alblasserdam
Neem contact op

Toepassingen & kunstgras kwaliteit

Als u kunstgras gaat uitkiezen, is de kwaliteit vaak afhankelijk van de toepassing waar u het wil neerleggen. Kunstgras is voor verschillende doeleinden te gebruiken:

  • In de tuin
  • Op het balkon of dakterras
  • In de speeltuin
  • Op het sportveld
  • In de winkel
  • In de sportschool
  • In het bedrijf
  • Op evenementen

Wanneer u het wilt gebruiken in de tuin, is de kunstgras kwaliteit anders dan wanneer u een balkon wilt bekleden. Het verschil kan o.a. zitten in de vezeldichtheid. Wanneer de vezeldichtheid hoger is, geeft het gras veel demping en voelt het zachter aan. Voor bijvoorbeeld een achtertuin is een hoge vezeldichtheid dus gewenst in verband met spelende kinderen of huisdieren. Wanneer u een sportschool wilt bekleden, zal u ook bij een luxere variant uitkomen. In een kantoortuin of op een beursstand is dit iets minder belangrijk waardoor er kansen liggen bij goedkopere grassoorten. 

Kunstgras bij Kunstgrasdepot!

Voor kunstgras van uitstekende kwaliteit bent u bij Kunstgrasdepot aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over het kunstgras dat past bij uw wensen. Een passend advies vinden we erg belangrijk. Daarnaast leveren we snel én leggen we zelfs het kunstgras aan bij u in de tuin. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op en wie weet tot snel bij Kunstgrasdepot!

Neem contact op

Scroll naar boven