Kunstgras mogelijkheden in Leerdam

Ons nepgras voor uw tuin in Leerdam is comfortabel en luxe. We leveren vele verschillende soorten, allen van de allerhoogste kwaliteit. De grasmatten gaan jarenlang mee en ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Als u ook gebruikmaakt van onze bezorg- en aanlegservice weet u zeker dat het goed komt te liggen.

Nepgras balkon en terras

Wilt u uw balkon in Leerdam omtoveren tot een oase van rust? We hebben op dit moment 12 soorten nepgras die geschikt zijn voor op uw balkon. Deze soorten zijn ook zeer geschikt voor op een terras.

Gekleurd kunstgras Leerdam

Behalve groen nepgras, kunt u gaan voor kunstgras met een kleurtje. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw beursstand pimpen. Het staat ook mooi binnenshuis in uw woning in Leerdam. Onze collectie ‘gekleurd kunstgras’ is in bijna iedere kleur te verkrijgen.

Sportgras

Zoekt u nepgras voor uw sportvereniging in Leerdam? Wij leveren kunstgras voor diverse sporten. Onder andere: voetbal, hockey en tennis. Dit speciale nepgras kan goed tegen een stootje en gaat zeer lang mee.

Kunstgras Leerdam

Wilt u meer informatie over ons nepgras? Of wilt u het met eigen ogen zien? Dan hoeft u vanuit Leerdam maar een halfuurtje te rijden. In onze showtuin staat alles mooi uitgestald. We zijn van woensdag tot en met zaterdag open. Kunt u alleen op maandag of dinsdag? Dan maken we een afspraak, zodat we u toch kunnen rondleiden door de showtuin.

Woont u in Gorinchem, Dordrecht of Sliedrecht en omstreken? Kom ook dan gerust lang.

Wij verzorgen kunstgras in Leerdam.

meer informatie