Kunstgras in Papendrecht

Wilt u Papendrecht verblijden met mooi kunstgras van Kunstgrasdepot? Kom dan vooral langs in onze showtuin. Onze enthousiaste adviseurs geven u graag een rondleiding. Woont u in de omgeving van Alblasserdam, Hendrik Ido ambacht of Breda en omstreken? Kom ook dan gerust lang.

Op dit moment hebben we ook allerlei interessante aanbiedingen staan op onze website. Dus neem vooral een kijkje.

Kunstgras accessoires

U kunt uw kusntgras in Papendrecht eventueel uitbreiden met onze accessoires. Denk hierbij aan haringen of U-pennen die kunstgras beschermen tegen opwaaien of verschuiven. Wij raden u ook aan voor Geotex te gaan. Dit wordt gebruikt voor onder het kunstgras. Het voorkomt onkruid van onderaf en het is waterdoorlatend. Met een drukverdeeldoek en instrooizand beschermt u het grastapijt eveneens.

Heeft u een balkon? Dan is een shockpad erg handig. Zo kan het regenwater gemakkelijk en snel wegstromen.

Aanlegservice Papendrecht

Wilt u compleet ontzorgd worden? Dan kunt u gebruikmaken van onze aanlegservice. Onze deskundige medewerkers zullen het grastapijt dan niet alleen leveren, maar ook bij u in Papendrecht komen aanleggen. Uw grastapijt zal er schitterend bij komen te liggen en bovendien jarenlang meegaan. Kunstgras is immers zeer onderhoudsvriendelijk. Zeker als u gaat voor de juiste accessoires die het grastapijt bescherming bieden.

Voor hoogwaardig kunstgras in Papendrecht komt u naar Kunstgrasdepot!

meer informatie