Home ›› Kunstgras Restanten

Kunstgras restanten inzetten als budget-proof & duurzame decoratie

Wilt u graag kunstgras aanleggen in uw tuin of op uw balkon of terras? Dan heeft u zich waarschijnlijk al enigszins verdiept in kunstgras of u zit nu midden in de oriëntatieronde. Kunstgrijs is prijzig, daarom laten wij u graag kennismaken met kunstgras restanten! Kunstgrasdepot heeft standaard meerdere soorten kunstgras in de aanbieding. Maar daarnaast hebben wij ook onze zogenaamde “Couponhal”. Hier kunt u tegen een lagere prijs toch een stukje groen in- of buitenshuis aanbrengen. Weinig geld uitgeven en toch een mooi resultaat! In dit artikel vertellen wij u graag wat voor creaties u kunt maken met kunstgras restanten. 

Kunstgras restanten bankje
Neem contact op

Kunstgras restanten gebruiken voor een gezellig zithoekje  

Met de kunstgras restanten uit onze couponhal bent u verzekerd van een lage prijs voor een prachtige kwaliteit aan kunstgras. Wellicht dat u hier net dat stukje kunstgras vindt voor een bijzonder plekje in uw tuin of voor op uw balkon. Met een “groene zithoek” creëert u een oase van rust en gezelligheid. Een heerlijk plekje om van de zon te genieten tijdens de zomeravonden of juist van uw eerste kop koffie tijdens de frisse herfstochtenden. Het idee van zonnen op een grasveld in uw eigen achtertuin of juist een fijne werkplek creëren op uw eigen balkon. U betaalt een kleine prijs voor groot plezier.

Kunstgras restanten gebruiken voor in de voortuin 

Wilt u uw voortuin net even wat vrolijker maken of voorzien van een frisse look? Dan kunnen onze kunstgras restanten u hierbij helpen. De kunstgras restanten zijn onbeschadigd en nog nooit gebruikt, maar overgebleven door overproductie of nog over uit een oudere collectie.

Een voortuin zal over het algemeen minder oppervlakte hebben dan uw achtertuin en zo kan een rol restant precies genoeg zijn. Kies voor een kunstgras voortuin, zet er eventueel een leuk bankje op en uw tuin zal een frisse uitstraling hebben.

Kunstgras restanten kleuren
Neem contact op

Kies voor een stukje groen in huis

Haal een stukje van buiten naar binnen. Als er aan groen in huis wordt gedacht, denken we vaak aan planten en bloemen. Maar een kamer kun je net zo makkelijk opvrolijken met een stukje kunstgras. Richt een hoekje in in uw werkkamer, slaapkamer of uitbouw in de tuin als “groene hoek”. Voor dit relatief kleine oppervlak hoeft u geen prijzig kunstgras aan te schaffen, maar kunt u al voldoende hebben aan kunstgras restanten uit onze couponhal.  

Uiteraard hoeft dit niet te betekenen dat het kunstgras ter vervanging van laminaat of tapijt moet dienen. Heeft u weleens gedacht aan kunstgras aan de muur? Door kunstgras aan de muur te bevestigen, heeft u een originele wandbekleding en kunt u deze altijd nog aanvullen met eventueel wat bloemen. Laat uw creatieve geest maar eens gaan en ga voor een natuurlijke uitstraling. 

Kunstgras restanten voor een groene oplossing! 

Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Kiest u voor een groene ruimte in of buiten het huis? Wij ontwerpen en realiseren een mooi plan voor u. Met onze kunstgras restanten kunt u genieten van een budget-proof oplossing voor uw ideale tuin, balkonsetting of terrasinrichting.  

Neemt u bij interesse gerust vrijblijvend contact met ons op via onze LiveChat, het online formulier, via 078-647 2789 of stuur een mail naar info@kunstgrasdepot.eu.

Neem contact op

Scroll naar boven