Waarom kunstgras?

Kunstgras blijft altijd schitterend groen en het heeft weinig onderhoud nodig. Uw tuin in Ridderkerk zal er met ons kunstgras nog mooier uitzien. Ons kunstgras is bovendien van hoge kwaliteit. Hoe extreem de weersomstandigheden ook zijn, uw grastapijt zal er altijd mooi uit blijven zien.

Showroom

Onze showroom bevindt zich in Alblasserdam, niet ver van Ridderkerk. Wij nodigen u van harte uit om hier een kijkje te nemen. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag alles over ons assortiment. Door aandachtig te luisteren naar uw wensen, komen ze erachter welke soort kunstgras bij u in Ridderkerk in de tuin kan komen te liggen.

Woont u in Barendrecht, Rotterdam of Zwijndrecht en omstreken? Kom ook dan gerust lang.

Service kunstgras Ridderkerk

Als u uw keuze hebt gemaakt kunt u het grastapijt meenemen. Indien dit kunstgras niet voorradig is, komen wij het binnen 3 dagen bij u in Ridderkerk afleveren. Wanneer u dat wenst kunnen wij het ook in uw tuin leggen, zodat u er meteen van kunt genieten.

Afspraak maken Ridderkerk

Wilt u meer weten over kunstgras? Neem dan vooral contact met ons op per telefoon, per e-mail of via het invulformulier op de website. We maken graag een afspraak met u. Dit kan bij u thuis in Ridderkerk, maar ook in de showroom. Maandag tot en met woensdag is deze alleen op afspraak te bezoeken. Donderdag tot en met zaterdag kunt u gewoon binnenlopen om onze kunstgras proeftuin te bezichtigen.

meer informatie