Kunstgras in Rotterdam

In onze showroom hebben we tientallen soorten nepgras. Dat lijkt erg veel, maar gelukkig hebben we deskundige adviseurs rondlopen die u het beste advies kunnen geven. Samen met hen kiest u uw ideale grasmat uit. Indien het voorradig is, kunt u het direct op maat meenemen naar Rotterdam.

Woont u in Barendrecht, Ridderkerk of Zwijndrecht en omstreken? Kom ook dan gerust lang.

Nooit meer maaien of sproeien

Het is ideaal om nepgras te hebben in uw tuin in Rotterdam. Ons kunstgras ziet er zeer natuurlijk uit, het is nauwelijks te onderscheiden van echt gras. En dat terwijl u nooit hoeft te maaien of te sproeien. U kunt dus het hele jaar genieten van het allermooiste groene gras.

Bezorg- en aanlegservice Rotterdam

Als u liever uw nepgras laat aanleggen door anderen, dan kunt u gebruikmaken van onze bezorg- en aanlegservice. Onze medewerkers komen dan naar Rotterdam en omstreken om het op vakkundige manier te plaatsen. Zo weet u zeker dat er geen vouwen in komen en dat het altijd goed blijft liggen. Onder welke weersomstandigheid dan ook.

Meer weten over kunstgras Rotterdam?

Wilt u meer weten over kunstgras Rotterdam? Kom dan vooral naar onze showroom. Vanuit Rotterdam is het slechts een half uur rijden. U kunt ons ook altijd bereiken per telefoon, e-mail of via het contactformulier op onze website. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

meer informatie