Voordelen kunstgras

Nepgras, ofwel kunstgras biedt vele voordelen. Als u het op de juiste manier aanlegt, of het laat aanleggen door ons, dan heeft u er geen omkijken meer naar. Het blijft dan altijd goed liggen en de vezels blijven rechtop staan. U kunt elk moment van het jaar genieten van uw kunstgras, dat vrijwel niet te onderscheiden is van echt gras.

Couponhal

Bovendien is ons kunstgras aantrekkelijk geprijsd en zijn er regelmatig aanbiedingen. Deze kunt u vinden op onze website. Daarnaast hebben we voor ieder budget de juiste oplossing. Zo kunt u ook onze couponhal bezoeken, waar kunstgrasresten liggen van de hoogste kwaliteit. Deze mag u meenemen naar Sliedrecht tegen de allerlaagste prijs.

Woont u in Gorinchem, Leerdam of Dordrecht en omstreken? Kom ook dan gerust lang.

Gekleurd nepgras Sliedrecht

Naast het allermooiste groen, is ons nepgras verkrijgbaar in diverse andere kleuren: blauw, rood, zwart, oranje, zilver, antraciet, wit en oranje. Gekleurd kunstgras past goed bij een terras, een balkon en zelfs binnenshuis. Steeds vaker zie je dat mensen kunstgras in huis leggen, omdat het lekker loopt en stijlvol is. Rood kunstgras is zelfs geschikt als rode loper.

Kunstgras in Sliedrecht

Op zoek naar kunstgras in Sliedrecht? Kom dan vooral langs in onze showtuin. Onze enthousiaste medewerkers leiden u graag rond langs alle grasmatten. Ook mag u ze allemaal uitproberen, zodat u een optimale kunstgras beleving krijgt en een weloverwogen keuze kunt maken.

meer informatie