Veilig kunstgras

Kunstgras ziet er niet alleen het hele jaar mooi en netjes uit; het is ook veilig om op te spelen. Zo geeft kunstgras een zachte demping als kinderen vallen van een speeltoestel of ravotten. Dit maakt spelen een stuk veiliger. In ons assortiment bieden wij bovendien shockpadplaten aan. Deze platen zorgen voor extra demping en verzachten de val, zodat de kinderen zich minder bezeren.

Het grote voordeel van kunstgras op een speelveld is dat er geen lelijke drukplekken ontstaan als er veel op gelopen wordt. Zo blijft het kunstgras er jarenlang netjes uitzien. In ons assortiment bieden wij tal van soorten aan die geschikt zijn als speelveld, zowel voor binnen als voor buiten.

Kunstgras speeltuin - Tekst

Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasdepot!

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het goede adres voor uw kunstgras! Dankzij onze overdekte showtuin waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, zit er altijd een soort tussen die bij u past. Wij nodigen u graag uit om te vertellen over uw wensen en behoeften op gebied van kunstgras. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten zien en voelen. U mag erop zitten, lopen, liggen, rennen, kortom: u beleeft het kunstgras alsof u thuis bent. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat die perfect bij u past en bij uw behoeften aansluit.

Wilt u het kunstgras door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice ontzorgen wij u van alle werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt!