Kunstgras PlayGrass

Ideaal voor sport en spel

22,95
prijs per m2

PlayGrass is speciaal ontworpen om op te spelen. Het oogt niet als natuurlijk gras maar is de meest gekozen kunstgrassoort voor gebruik in speeltuinen, speelterreinen, kleine sportvelden, hockey, voetbal en tennis. Door de hoge mate van slijtvastheid is deze variant dus niet alleen ontzettend duurzaam, maar ook uitermate geschikt voor multifunctioneel gebruik.

Voordelen

  • Nooit meer grasmaaien
  • Geen onkruidgroei
  • 10 jaar garantie

De NEN-EN 1177 norm omvat de valdemping bij speelplaatsen. Hierin wordt de maximale valhoogte en daarbij horende ondergrond gespecificeerd. Dit voorkomt dat kinderen ernstig letsel op kunnen lopen. Wanneer je zoekt naar een uitgebreid getest en gecertificeerde ondergrond die aan deze eisen voldoet; combineer dan kunstgras PlayGrass met de valdempende ondergrond Safepad voor een optimaal en veilig resultaat.

Echtheid
Zachtheid
Grashoogte
15 mm
offerte aanvragen

Bezoek onze showtuin

Uit een ruim assortiment kunstgras is het soms moeilijk kiezen. In onze showtuin adviseren wij u graag over de diverse opties en mogelijkheden op het gebied van kunstgras.

In deze ruime proeftuin kunnen klanten het kunstgras zien, ruiken en voelen. Omdat elk stukje nu eenmaal anders is.

Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen, om een glimp op te vangen van onze producten. Maar kom ook vooral gezellig langs bij Kunstgrasdepot in Alblasserdam.

meer informatie
Gratis advies aan huis