Kunstgras Tuin

Onderhoudsvriendelijk groen

Wilt u graag een groen gazon, maar heeft u weinig tijd om deze te onderhouden? Dan is kunstgras de perfecte oplossing! Kunstgras zorgt voor een groen en onderhoudsvriendelijk gazon gedurende alle vier de seizoenen:

  • Nooit meer grasmaaien
  • Geen onkruidgroei
  • 10 jaar garantie

Daarnaast is kunstgras niet meer van echt gras te onderscheiden. Bekijk hieronder welk kunstgras het best aansluit op uw wensen. Kom gerust bij ons langs in de overdekte showtuin om het kunstgras zelf te ervaren. Wij voorzien u graag van waardevol advies.

Kunstgrasdepot heeft voor iedereen en elke tuin passend kunstgras in het assortiment.

Kunstgras tuin - Header

Assortiment

Toepassing
Eigenschappen
Echtheid
Zachtheid
Grashoogte
tot milimeter
Geschikt voor
Prijs per m2

Waarom kunstgras een goede keuze is

Wilt u graag een gazon in uw tuin? Dan heeft u drie verschillende opties. De eerste optie is het zaaien van een gazon. Dit kunt u het beste in het voorjaar of in de nazomer doen. Een gazon zaaien is niet moeilijk, maar vergt wel veel onderhoud. Het duurt enige tijd voordat er daadwerkelijk gras verschijnt. In de tussentijd moet de grond behandeld worden met o.a. kunstmest.

Een andere optie is om zelf graszoden te leggen of te laten leggen. Graszoden zijn brede lappen met grond en gras. Deze lappen kunt u op de grond leggen en vervolgens met een roller aandrukken. In de weken na het leggen van de zoden moet het gras goed onderhouden, gemaakt en bemest worden.

Omdat een gazon zaaien en graszoden leggen veel werk en onderhoud vereist, kiezen veel mensen voor kunstgras. Kunstgras biedt namelijk heel veel gemak en hoeft niet gezaaid of bemest te worden.

Op de meeste soorten kunstgras van Kunstgrasdepot ontvangt u een garantie van minimaal 10 jaar, op verkleuring en loslaten van vezels. Met een assortiment van ruim 70 soorten kunstgras, elk met een andere eigenschap, zit er altijd iets moois voor u tussen.

Kunstgras tuin - Tekst

Voordelen van kunstgras

  • Onderhoudsvriendelijk: Zoals eerder benoemd, is kunstgras bovenal erg gemakkelijk. Het onderhoud is minimaal en u heeft er eigenlijk geen omkijken naar!
  • Lange levensduur: Kunstgras gaat niet achteruit met de tijd en kan dus lang blijven liggen zonder dat u het hoeft te vernieuwen. Kunstgras behoudt jarenlang dezelfde kwaliteit en groene uitstraling.
  • Bestand tegen hoge belasting: Onze kunstgras matten zijn van uitstekende kwaliteit waardoor ze veel belasting kunnen hebben. Zo kunt u er bijvoorbeeld zelfs een opgeblazen zwembad op zetten in de zomer. Bij het weghalen van het bad, moet het gras alleen opgeborsteld worden en ziet het er weer als nieuw uit!
  • Kind- en diervriendelijk: Zowel uw kinderen als uw huisdieren kunnen geheel veilig op het kunstgras spelen. Er zijn geen losse stukjes die in de mond gestopt kunnen worden en ook bij een valpartijtje zorgt de kunststof voor een perfecte demping. Het is daarom ook ideaal voor een speeltuin.

Soorten kunstgras

Wanneer u kunstgras in uw tuin plaatst ziet het eruit als een groene grasmat. Maar wist u dat er veel verschillende soorten, hoogtes en diktes zijn? Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei verschillende vezelhoogtes. Deze variëren van 20 mm tot 50 mm. Ook in het gewicht en het aantal steken per vierkante meter zijn er verschillende mogelijkheden.

Deze mogelijkheden zijn afhankelijk van hoe u kunstgras wilt toepassen. Neem meteen een kijkje in onze uitgebreide kunstgrascollectie, en ontdek binnenkort zélf de voordelen van kunstgras in uw tuin!

Kunstgras bij Kunstgrasdepot

Wilt u graag kunstgras kopen voor in uw tuin? Dan bent u bij Kunstgrasdepot aan het juiste adres. Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende soorten en kunnen aan de hand van uw wensen de perfecte grasmat voorstellen.

Kunstgrasdepot maakt het kunstgras voor u op maat, kan snel leveren en zorgt voor de bezorging en aanleg. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Hopelijk tot snel bij Kunstgrasdepot!

Op Koningsdag zijn wij gesloten!

 

U kunt ons deze week op donderdag, vrijdag en zaterdag bezoeken.

We helpen u graag verder.