Het beste kunstgras kiezen: waar moet u rekening mee houden?

Het beste kunstgras voor in de tuin, voor op uw balkon, voor op een sportveld of toch voor op het terras? De keuze is enorm en wij begrijpen dat u daardoor wellicht met enkele vragen zit. Naast dat het belangrijk is om te weten voor welke oppervlakte u het beste kunstgras wilt aanschaffen, is het ook goed om te weten dat er voor iedere ruimte ook weer meerdere mogelijkheden zijn.

Wij nemen u in dit artikel graag mee in het assortiment van Kunstgrasdepot en vertellen u waar u rekening mee moet houden bij uw aankoop. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen in de zoektocht naar kwalitatief hoog kunstgras.

Beste kunstgras - Tekst

Het beste kunstgras voor uw wensen vindt u bij Kunstgrasdepot

Kunstgras voor in de tuin is wellicht de meest voor de hand liggende toepassing. Maar toch komt kunstgras ook steeds vaker voor buiten de tuin. U kunt hierbij denken aan het beste kunstgras voor op uw dakterras, op een sportveld of in een sportschool. Iedere ruimte stelt andere eisen aan het kunstgras en dit samen met uw wensen, zorgt ervoor dat wij een zo groot mogelijk assortiment hebben samengesteld.

Bij ons heeft u de keuze uit het beste kunstgras voor:

  • Kunstgras in de tuin;
  • Kunstgras in de sportschool;
  • Het beste kunstgras voor op het balkon;
  • Kunstgras voor evenementen;
  • Kunstgras voor in de winkel et cetera.

Het beste kunstgras is niet per se groen!

Bij het woord “kunstgras” zien wij al snel de kleur groen op ons netvlies verschijnen. Maar dat is tegenwoordig helemaal niet meer direct juist. Wij bieden namelijk vier varianten van ons gekleurde kunstgras aan. De vier varianten verschillen in de vezelhoogte, het aantal steken per m2, het gewicht en de beschikbare kleuren.

Maar wat zijn precies de eigenschappen waar u rekening mee moet houden? En wat houden deze eigenschappen in?

Beste kunstgras - blog

Wat zijn belangrijke eigenschappen voor het beste kunstgras?

Wanneer u daadwerkelijk het beste kunstgras wil aanschaffen, moet u zeker kijken naar de volgende drie eigenschappen:

  • Vezelhoogte: oftewel hoe hoog komen de grassprieten? Als u het idee wilt hebben dat u echt op gras loopt, is een wat hogere vezelhoogte (bijvoorbeeld 33 mm) aan de raden. Is het bedoelt als speelplaats voor uw kinderen? Dan is een lagere vezelhoogte (20 mm of lager) aan te raden. Deze zijn wat zachter en makkelijker schoon te maken;
  • Aantal steken per m2: dit heeft te maken met de dichtheid van het beste kunstgras;
  • Gewicht per m2;
  • Zachtheid: legt u het aan onder het speeltoestel van uw kind? Of gebruikt u het enkel als ondergrond om op te staan tijdens een borrelmiddag?;

Het beste kunstgras koopt u met behulp van onze professionals

Voor het beste kunstgras bent u bij Kunstgrasdepot op het juiste adres! Wij gaan graag het gesprek met u aan in onze showroom of online. Wij staan voor deskundige en persoonlijke service. Wij adviseren, verkopen en leggen het kunstgras voor u aan. Samen kijken wij naar uw wensen en de mogelijkheden.

Enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op.