Kunstgazon in de tuin heeft vele voordelen!

Kunstgazon in uw tuin zorgt voor een mooi, groen en onderhoudsvriendelijk gazon gedurende het hele jaar door. Kunstgazon is dankzij de nieuwste technieken niet meer van echt gazon te onderscheiden.

Naast dat het gebruik van kunstgazon mooi en onderhoudsvriendelijk is, draagt het gebruik nog meer voordelen met zich mee. De andere voordelen van kunstgazon zitten namelijk in het feit dat het zeer duurzaam en van hoge kwaliteit is.

Kunstgras is tegenwoordig niet meer weg te denken. Kunstgazon in de tuin, op het balkon of het dakterras: het kan allemaal. Voor elke toepassing is kunstgazon mogelijk. Toch blijft kunstgazon voor in de tuin de meest voor de hand liggende toepassing.

Kunstgazon - Showtuin

Kunstgazon in de tuin

Het grootste voordeel van kunstgazon in de tuin is het gemak. Geen zorgen over maaien, besproeiing of dorre plekken. Het hele jaar een groene tuin, maar met een miniem onderhoud. Wie wil dat nu niet? Zo’n gazon kunt u op vele manieren gebruiken. Van een plek om te ontspannen tot een speeltuin voor uw kinderen. Daarbij is kunstgazon dankzij de nieuwe technieken tegenwoordig niet meer van echt gras te onderscheiden. Kunstgazon is ook te gebruiken op het balkon of dakterras.

Andere voordelen van kunstgazon in de tuin zit in de duurzaamheid en kwaliteit. Kunstgazon blijft zonder problemen jarenlang liggen en behoudt daarbij dezelfde uitstraling en kwaliteit. Kunstgazon kan een zware belasting, zoals een gevuld opblaasbaar zwembad, moeiteloos verdragen. Door simpelweg het kunstgazon op te borstelen ziet het er daarna weer als nieuw uit.

Daarnaast is kunstgazon in de tuin veilig, kind- en diervriendelijk en het biedt een jarenlange garantie. Bij Kunstgrasdepot is aan de meeste soorten een garantie van minimaal tien jaar op verkleuring verbonden. Met een assortiment van ruim 70 soorten kunstgras, elk met een andere eigenschap, zit er altijd iets moois voor onze klanten tussen.

 

Overdekte showtuin voor de echte ervaring

Bij Kunstgrasdepot bent u aan het juiste adres voor kunstgazon in de tuin. Dankzij onze overdekte showtuin waar ruim 25 soorten kunstgras uitgesteld staan, zit er altijd een soort tussen die bij u past. Ook kunt u in onze showtuin vele soorten zien en voelen. U mag er zelfs op zitten, lopen, liggen, en rennen. Zo zorgen wij dat u met een grasmat naar huis gaat die aansluit bij uw behoeftes.

Kunstgazon - Tekst

Kunstgazon in de tuin? Wij helpen u verder

Wilt u het kunstgazon door ons aan laten leggen? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Met onze aanlegservice door heel Nederland ontzorgen wij u van alle werkzaamheden. We werken samen met een ervaren hovenier. U kunt ons naast het aanleggen van kunstgazon natuurlijk ook benaderen voor andere dingen. Denk hierbij aan straatwerk of het uitgraven van een trampoline. Voor onderhoudswerkzaamheden kunt u ook met een gerust hart bij ons terecht.

Wilt u graag meer informatie over kunstgazon in de tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor kunstgazon in de tuin. 

Tevens kunt u onze overdekte showtuin met kunstgras bezoeken. U bent van harte welkom bij Kunstgrasdepot in Alblasserdam. Van woensdag tot en met zaterdag kunt u onze showtuin vanaf 9 uur bezoeken. Op maandag en dinsdag is het bezoeken van onze kunstgrasshowroom alleen mogelijk op afspraak.