Voortuin inspiratie: wat past het beste bij u?

Op zoek naar voortuin inspiratie? Laat diverse ideeën op u inwerken en kijk wat aansluit op uw wensen. Tuin inspiratie voortuin opdoen? Bekijk bij Kunstgrasdepot de mogelijkheden met kunstgras voor een groene tuin met weinig onderhoud.

Tussen de meer dan veertig soorten kunstgras kunt u wel tuin inspiratie voortuin opdoen. Wij hebben kunstgras in diverse soorten, maten én kleuren. Voor een frisse, natuurlijke uitstraling van uw voortuin adviseren wij ‘gewoon’ groen kunstgras. Haal voortuin inspiratie uit de door ons gerealiseerde projecten.

Voortuin inspiratie

Veel mensen zijn op zoek naar mooie ideeën voor de inrichting van hun voortuin. Wij geven u op deze pagina voortuin inspiratie aan de hand van diverse opties. Dat u op zoek gaat naar voortuin inspiratie geeft aan dat u niet voor betegelen als oplossing kiest. Een pad is nodig wanneer u door de tuin naar de voortuin moet. Hier zijn verschillende oplossingen voor, zoals een tegelpad, grindpad of vrije tegels voor een minder strakke look.

Tuin inspiratie voortuin: kunstgras

Het is waarschijnlijk niet waar u aan dacht bij voortuin inspiratie. Maar kunstgras heeft vele voordelen als invulling van uw voortuin. Groen kunstgras is verkrijgbaar in vele soorten en maten. De variatie in de kleur groen is heel groot, zodat u een kunstgrasmat kiest die het beste past bij uw woning en de rest van de tuin. De vezelhoogte, dat is de lengte van de grasspriet, varieert van 20 millimeter tot 55 millimeter. Doe tuin inspiratie voortuin op als één van onze adviseurs u de verschillende soorten laat zien. Kunstgras is tegenwoordig niet tot nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden.

Voortuin inspiratie: groen

Onderhoud van een tuin kost veel tijd. Of het nu grasmaaien, onkruid verwijderen of snoeien is. De tuin betegelen lijkt de enige oplossing, maar is dat niet. Kunstgras vraagt ook weinig tot geen onderhoud. Doe in onze proeftuin tuin inspiratie voortuin op. Een groene voortuin brengt leven in het straatbeeld. Het geeft een boost aan de uitstraling van uw woning.

Kunstgrasdepot werkt samen met ervaren hoveniers bij u in de buurt. In heel Nederland kunt u profiteren van onze aanleg- en bezorgservice. Het bezorgen is altijd gratis. De hoveniers leggen professioneel het kunstgras aan in uw voortuin, zodat de mat vast blijft liggen zonder kuilen en putten. Dit doen zij zonder de vezels van het kunstgras te beschadigen. De waterdoorlaatbaarheid is uitstekend, doordat er gebruik wordt gemaakt van een goede ondergrond. In de meeste gevallen is dat brekerzand. U komt bij ons voor voortuin inspiratie én wij ontzorgen u tot en met het eindresultaat.

Wilt u meer voortuin inspiratie opdoen? Maak dan een afspraak bij Kunstgrasdepot of kom langs in de showroom. In onze proeftuin ontdekt u de tientallen soorten kunstgras en vindt u genoeg tuin inspiratie voortuin. Is uw voortuin klein van oppervlakte en vindt u kunstgras duur? Kijk in onze couponhal naar ongebruikte en onbeschadigde restanten voor een aantrekkelijke prijs.